I går piffa jag mig! Och tips till er :)

New Clinic!

I går var jag på New Clinic för att botoxa mig. Redan väldigt ung fick jag rynkor och har alltid pratat med hela ansiktet.

Många har åsikter om botox och mitt motto är ”alla gör precis vad de vill med sina egna kroppar”

Sen kan jag ju dessutom berätta att ca 6% av all botox som använda är för estetiskt bruk, resten är medicinskt som används i över 30 år.

Hur som…. jag hade aldrig varit där och Helen som var min behandlare var FANTASTISK! Inte nog med att lokalerna var underbara så lyssnade hon på mig på ett sett de jag gått till förut inte gjort!

Jag är jätterädd för nålar, kan svimma bara jag ser en, smärta är de värsta jag vet så ingen bra kombo. Helen gav mig tid, fråga om jag ville pausa osv… de gjorde mig lugn.

Vi analyserade mitt ansikte lite grann, jag sa vad jag ville och hon sa vad hon tyckte från ett proffesionellt perspektiv.

Sen fick jag lite bedövning på de ställen som jag inte testat på förut och som kan vara lite mera smärtsamma.

Heeeelt sjuk, sluta med jag gjorde lite överallt 🙂 Hahahaha. Pannan är ju de vanligaste området och där har jag gjort förut, sen blev det bekymmersrynkan, kråksparkarn som jag också gjort förut. Sedan la vi lite för att höja upp ögonbryna och sen testade jag näsan (typ på sidan), min haka och precis ovanför överläppen för att få ett litet lyft utan fillers.

Jag var helt chockad över att jag vågade men Helen var grym och jag litade till 100% på henne!

Och nu tänker ni, vad kostar inte att gör allt de där? Och de är just de jag vill tipsa er om…. under augusti har de en ”test” period. Betala 3500kr och gör så mycket eller lite du vill, testa om du inte tidigare vågat. Och är du osäker, prata med henne, hon är fantastisk på se symmetri och vad som lyfter just ditt ansikte. Det handlar inte om att se plastigt slät ut, utan att se piggare, fräschare och på sikt yngre ut 🙂 Dessutom minskar de huvudvärk om man lätt får spänningshuvudvärk. Uppföljning efter ca 14 dagar för justering ingår också!

Kika in på deras hemsida som du hittar >HÄR< och där kan du även boka! Men skynda då de gäller augusti ut.

Och nej, detta är inte ett sponsrat inlägg!

Kärlek, Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.