Börjar med de bästa!

Alla workshops 🙂

Jag åkte ju till Las Vegas i första syfte för att ta en massa workshops 🙂 Världens, asså VÄRLDENS bästa Pole dancers är där och man kan ta klass för dem! Så lyx!

Jag hade bokat 6 st WS men avbokade en, detta pga att jag var på väntelista och deras avbokningaregler suger så valde att avboka!

Hur som, på fredagen började jag med en för Dimitry. Han är min idol, förutom att han är så jäkla gryp på Pole så är han lite het tycker jag *fniss* Jag har dömt honom 2 ggr på VM så ”träffat” han tidigare. Hans WS var så himla bra, jag gjorde saker med kroppen jag aldrig trodde jag kunde göra.

Min andra Workshop var för Sergia Louis, en dansare i grunden vilket visar sig i hennes Pole. Även denna WS var magisk 🙂 Tyvärr är jag inte med på denna bild då jag var tvungen att springa till nästa men här är min härliga grupp jag körde med!

Min tredje WS var med Crystal Gibson, henne visste jag inte så mycket om mer än de jag sett på Instagram. Men åååå, hon var magisk! Får ni en chans att gå för henne, GÅ!

Min fjärde var med Shaina Cruz, henne har jag gått för förut, både i new York och även när hon var här i Stockholm 🙂

Tyvärr har jag ingen bild på de, hon tog och skulle lägga upp men har inte gjort de! Denna WS var jag otroligt trött på, man märkte att kroppen började säga ifrån men körde på så gott jag kunde.

Min femte och sista efter en god nattsömn var för Danska Magnus Labbe! Jag hade bokat Maggie Ann men då hon skadat sig några dagar innan rykte Magnus in. Känns som jag repeterar mig hela tiden men även hans WS var magisk!

Så galet glad över alla mina WS jag tog, synd man inte orkade mera 🙁 Det gav mig så mycket! Massor med motivation, inspiration, tekniktips jag kan föra vidare till mina elever, kombos, nya spins och ännu mera glädje till min fantastiska sport!

Jag fick lite Pole kyssar kan man säga, Hahahaha!!

Nästa år är redan bokat!!

Kram Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.