Vad jag önskar mig i julklapp?

Lugn och ro!

Snart är det julafton, en tid då vi överkonsumerar mat och godis samt slänger massa pengar på presenter. Missförstå mig rätt, julen är mysig men tycker att de kan gå lite över styr. Förra året satt jag hemma själv, kollade på Netflix och åt en fryslåda då alla restauranger såklart är stängda.

I år blir det lite mera firande, och de enda jag önskar mig är lugn och ro! Jag behöver komma ner i varv och vila. Den senaste tiden har varit galen! Har inte hunnit så mycket annat än att jobba, jobba och jobba!

Jag ska försööööööka unna mig en timme nästa vecka att fixa mina naglar, men som de ser ut nu så har jag inte ens en timme över 🙁

Jag behöver inga presenter så länge jag är tillfreds med mig själv, lite god mat i härligt sällskap och lite snö vore trevligt 🙂

Vad önskar ni er i julklapp?

//Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.