DANS OCH KÄRLEK

Jag tänkte först skriva ett inlägg om vår fortsättning med karaktärsarbete idag men jag tar det en dag när vi gått ytterligare några steg. Nu vill jag mest berätta om vilka goa människor jag hänger med om dagarna (och kvällarna). Aldrig hast jag träffat människor som är så likasinnade, som jag förstår mig på och som förstaår mig på ett sätt fast att vi knappt lärt känna varandra än. Som förstår min humor och beter sig som jag fast ändå helt annorlunda. Det är väldigt häftigt och så himla kil att jag ska få spendera det här året med dem.

Ikväll  efter det obligatoriska onsdagsfikat så var vi ett gäng som gick till teaterhuset och satte på musik och har dansat non-stop i nästan två timmar, dansat sådär som jag brukar dansa bara när jag är ensam på mitt rum. Så nu är jag alleds svettig, igen. Jag som redan duschat två gånger idag. Trodde nog aldrig att jag skulle hitta den gemenskapen hos en hel grupp människor alltså. det är fint.

I brist på bilder kommer en post-fallskärm-adrenalinkick-bild

Nu ska jag prata med Victor och ladda för imorgon, då kör vi terminens första PT-pass och efter skolan ska jag iväg till stallet(!!!) och rida Roy för första gången.

 

Puss och kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.