Valentines makeup

Hej på er 🙂

Idag är det Fettisdagen och imorgon är det Alla Hjärtans Dag, i ärlighetens namn är det i stort sett bara en av dagarna som jag finner viktig att fira. Givetvis Fettisdagen! Nåja, Alla Hjärtans Dag är ju också trevligt men det är ju lika viktigt att visa de vi älskar att vi älskar dem varje dag. Semlor äter man ju bara en gång om året liksom 😉

I alla fall, för alla er som ska ut på dejt eller bara vill göra er extra fina en dag mitt i veckan har jag en look som är inspirerad av Alla Hjärtans Dag. En romantisk, rosa sotning med vingad eyeliner och fransar. Jag måste ju sätta min egen touch på det och jag gillar intensiva ögon, därför tar jag i ordentligt med färgen. Vill man tona ner looken så är det bara att inte packa på lika mycket skugga.

Paletten jag använde är Modern Renaissance, tycker det är en palett som andas romantik och tror att många sträcker sig efter just den en dag som denna 🙂

Detta var den makeup jag hade i lördags när Gustav och jag gick på bio och såg Solsidan. Den var förresten absolut sevärd 🙂
Gillar man serien så tycker man troligtvis om filmen, man fick några goa asgarv även om den var lite mörkare än serien.
Det var faktiskt Gustav som uppmärksammade det, filmen tog upp en del tunga ämnen men hade såklart också sina klassiska ”Ove-moments” och härliga igenkänningsfaktor.

Vill passa på att önska er alla som läser detta en härlig vecka med massa kärlek och semlor <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.