Kärlek en lördag

De flesta gör sig i ordning inför kvällens fest. Smuttar på en kall öl, tar ett glas vin och lyssnar på hög musik. Låter ju faktiskt rätt trevligt.

Det är så en lördag ser ut för de flesta, inte för mig. Sitter på mitt kontor sen typ 2 timmar tillbaks och fixar med alla papper som måste göras. Lär bli kvar på gymmet en tag till innan jag ska bege mig hemåt.

Detta kallar jag kärlek en lördag……………..

Hockey hockey hockey

Då var det äntligen dags för premiären i Kinnarps Arena. Ska bli skoj att se alla nya spelare visa upp sig för första gången i match sammanhang. Kl 19.00 släpps pucken och jag lutar mig tillbaks i Kinnarps Arena och hoppas Hv kör över Vienna Capitals i European Hockey Tour.

Särskilt skoj blir det att se de yngre talanger som HV valt att satsa på som kommer gå in med 110% i varje situation.

Tusen Tack!!

Vill tacka Madde för den otroligt fina present jag fick idag efter vi var klara med sluttesterna. Madde är en PT kund till mig som har gått Toppforms programmet och gjort det väldigt bra. Hon har testat alla möjliga dieter och metoder för lyckas gå ner i vikt men aldrig hittat nåt som hon lyckats bra med.

Idag är Madde 16 kilo mindre och har tagit sina första steg mot den drömkropp hon vill ha. Att få höra hennes historia om hur hon mådde innan vi började vårt sammarbete och hur hon mår idag får en nästa tårögd. Detta har verkligen förändrat hela hennes liv och det är underbart att få vara en del av den resa hon gör.

Att samtidigt få denna present gjorde mig helt överlycklig. Tusen Tack

PITPRO YX 160cc

Nu har jag bestämt mig för att sälja min lilla leksak efter några om och men. Har inte riktigt tiden att åka runt och leka så mycket som jag vill. Köpte den i November 2010 och har sedan dess endast kört 13 timmar. Tycker det är sjukt onödigt att en såpass rolig leksak bara ska stå och samla damm. Då finns det nog någon som har bra mycket roligare med den än jag har 🙂

Tråkigt, men jag har inget roligt ställe att köra på och så fort man tar ut den där jag bor blir ju alla grannar som galna. Fattar inte de där riktigt jag kör ju liksom bara ut den från området sedan ut i skogen. Men men bättre någon annan får ha min kära leksak och ha massa roligt med så slipper mina grannar gnälla ihjäl sig också.

Kommer dock sakna de gånger man går ut och kickar igång den och tar sig en sväng, riktigt roligt liten midsize cross.

  

 

Med drömmar om guld

Kl 16:00 är det dags för OS finalen i handboll. Sverige ställs emot Frankrike. Sitter och kollar på försnacket och är riktigt peppad inför denna hårda drabbning.

Hoppas verkligen vi kan knipa ett OS guld denna gång, tycker grabbarna är grymt värda det efter senaste två matcherna emot Danmark och Ungern som dom gjorde grymt bra.

Så alla där ute sätt på tvn kl 16:00 och hejja fram våra handbolls herrar emot ett efterlängtat OS guld.

Inflyttningskalas

Min käre vän Kent har med sin sambo Annie flyttat och idag är det dags för lite Inflyttningskalas. Riktigt nice lägenhet dom hittat på Torpa. Blir några öl med nära vänner denna kvälll. Som alltid är det grymt trevligt när man sitter och tar några kalla och snackar lite skit med vännerna.

Ha en trevlig kväll allihopa

Fredagskväll

Efter jobbet svängde jag förbi pizzerian och tänkte lyxa till det framför semi finalen i handboll. Sjukt värd den pizzan 🙂

Grymt av herrarna att vara i OS final, bra där.

Då min tanke var att klippa i sig pizzan och bara ligga nermyst i soffan kunde jag ju fet glömma när rastlösheten kom krypandes. Fick man gräsmattan klippt denna fredagskväll och slipper tänka på det några dagar framöver 🙂

Tänkande om nätterna

Yes mina vänner. Nätterna är då jag kommer på alla saker och idéer för framtiden. Jag förstår inte varför min hjärna går på högvarv och jobb tänkandet sätter igång för fullt när man ska sova.

Antecknings blocket i Iphonen är bra mycket fullare än det var kl00.00 🙂

Detta är ingen vanlig höst, det är en höst jag satsar lite extra hårt på och vill göra succé. Att få alla pusselbitar att falla på plats. Känslan av att jobba hårt och nå mål inom karriär/träning you name it är något jag älskar. Anledningen att denna hösten är extra viktig för mig är som ni flesta vet. Jag driver numera gymmet där jag etablerat mitt PT Team. Att nu till hösten få sätta mina idéer i verket och driva gymmet på mitt sätt ihop med den super grupp härliga och duktiga människor vi är. Få min Personal att tro på mig och mina idéer, dela samma vision och känsla av att vilja lyckas och skapa ett av Jönköpings bästa gym. Jag kan både se och känna denna hösten och det är en riktigt skön men samtidigt lite obehaglig känsla.

Jag har mina kunder som jag är PT för där jag skapat mig ett namn, inom den personliga träningen i Jönköping. Något jag brinner för och älskar. Något som jag tyvärr kommer dra ner lite i tid på för satsningen på gymmet. Kommer inte ha lika många kunder som förr men exakt samma service. Därför är det grymt viktigt i mitt PT Team att jag har Robin och Sanna som kan ge våra kunder minst lika bra service och engagemang. Att ingen av våra kunder som vill ha hjälp ska behöva vänta i någon kölista.

Vi kommer även göra en härlig satsning med PT Teamet och ta det till nästa nivå och fortsätta utvecklas för kunna erbjuda det bästa inom Personlig Träning i Jönköping.

Jag vill tacka alla som tror på mig och stöttar mig hela tiden, ni vet alla vilka ni är.

Nu är det dags att försöka sova några timmar, stor dag för min andra hälft som ligger och små snarkar lite mysigt här jämte <3
Återkommer om detta senare.

Godnatt

Terminsstart Muay Thai Jönköping

Är ni intresserade av Muay Thai tycker jag absolut ni ska åka ner till mina kära vänner som tog detta härliga initiativ förra året och startade upp Heavy Hands Muay Thai.
Inför säsongen har dem slagit ner än väg och har nu dubbelt så stora lokaler sedan förra året.
Terminstarten måndagen den 13 augusti. Fortsättningsgruppen mån & ons kl 18 samt lör kl 10. Nybörjare mån & ons kl 20. Vi kommer även ha träningar på torsdagar kl 18 där lite högre krav ställs på deltagarna.
 Glöm inte att dem haft stort tryck på medlemmar så se till att åka ner och testa så snart som möjligt.

Twinlab IsoWhey Fuel

Fick precis hem ett paket och vill tacka världens bästa WNT/Twinlab. Aldrig smakat dessa utan kör alltid med WNTs Triple protein blåbär som jag tycker är kanon. Lite variation kan dock inte skada 🙂

Dessa smaker med Jordgubb/Kiwi och Apelsin/Mango låter dock helt super. Ska visst vara grymt lättblandade också så man slipper shaker om man nu saknar det.

Återkommer när jag testat dessa 🙂

Sist men ABSOLUT inte minst stort tack till kostexperten.se för deras otroliga service och leveranser.

Ni alla är super att ha att göra med.