Inredningsmani

Tjena!

Surfar runt och kikar på inredning här och där då Caspian sover. Köpte precis en fönsterfilm från Bluebox som ska fästas på fönstret på lilla toaletten. Äntligen! Då slipper man få obekväm ögonkontakt med snubben uppe på balkongen vid sidan av när man sitter där inne. Hehe…Vi får hoppas att den passar och är bra för i så fall kommer liknande fönsterfilm beställas fast till köket och hallen. Någon där ute som har erfarenhet utav fönsterfilmer? Jag är en rookie gällande detta så de ska bli roligt att testa!

Vet även nu exakt hur jag ska inreda tjejernas rum och det kommer inte bli så jäkla dyrt faktiskt. Det ska bytas sängar bara (våningssäng in i tjejernas rum och Siennas säng ska Adi få) så att det bara finns EN säng där inne och det enda som behöver köpas till när jag rensat på soffan, tvbord och sånt är en ny matta, långt skrivbord med plats för två och väggmontera tv:n. Sen varsin sänglampa och lite detaljer men FAN vad skönt att äntligen kommit på hur det ska se ut! Jag har funderat på detta länge och det har inte riktigt blivit bra. Sen ska jag fixa stora tjejens rum men småtjejernas rum får gå först då det är KAOS där inne.

Flera vänner har gått och blivit föräldrar nu på sistone med. Så himla roligt och fint! Stort grattis till den numera tvåbarnspappan Axel, till Jenny som blivit mamma till en liten underbar Henry och till Pablo som blivit pappa för första gången han med! Så mysigt <3  Längtar efter att få träffa alla underverk snart :)

Anywho…grattis Måns och Sverige! (woho! Jag såg det inte men vem kan missa?!). Här ska ni få se vad jag vill tjöööpa! Och fönsterfilmen som ska sitta på the loo.

m01100_4På toan kommer denna fönsterfilm då sitta. Mönster utav grenar och fåglar. Lite som att man gör sina behov  naturen! Sweet!

 

a12343_

Behöver jag ens förklara? ÄLSKAR.a09716_2

Mina tjejer skulle DÖDA för detta bäddset. Sen att det kostar över 600:- är ju en annan femma. MAMMA och mormor! Miranda önskar sig detta i femårspresent! ;) a12139_

Sötaste förvaringen!

Inte så mycket vettigt just nu.

Dagarna fylls utav massor aktiviteter och annat som gör att jag tokdäckar på kvällarna därav min dåliga uppdatering men jag lovar er att bli bättre! =)

Idag har jag och Caspian hängt på stan efter att vi lämnat stora tjejen på dagis. Där kollade vi bland annat mörkläggande gardiner då prinsen tycker att 4, det är en bra tid att gå upp (NEJ!!!). Jag dör. Sen är han så superglad och allt så man piggnar till själv för att självdö senare på kvällen. Oh lordie. När jag hämtat tjejerna från skola och dagis så passade vi på att gå upp till torekällberget för att njuta utav vädret. Där lektes det på Lillgården sen passade vi på att fika lite innan Caspian vaknade i vagnen. Älskar det där stället, speciellt när det knappt är något folk där som idag. Hehe…sociala Tove. ;)

10987485_376645172526238_4235273326428128018_n

11102610_376670972523658_6214500133790896025_n

Hämtade ut ett paket från Loppi gänget som jag ska visa upp senare, det var nagellack, plåster, barnbok, härligt doftande tvål och lite annat smått och gott i den. Alltid kul att få chansen att testa något nytt och böcker kan man ju helt ärligt aldrig få för mycket utav. Inte när man samlar till ett framtida bibliotek som vi gör. Sen att det förmodligen kommer att dröja innan jag kommer uppnå min dröm är ju en annan femma men va tusan! Drömma bör man annars dööör man. Så de så.

Nu kanske jag ska brygga mig en kopp kaffe och sen spela The Witcher. Vi får se. Om morsan orkar. Alltså jag. hehe

Caspian 6 månader <3

11130258_359274394263316_1462893614372162027_n

 

IMG_5209.JPG

Tiden går för fort! Idag blir prinsen 6 månader och detta har hänt utvecklingmässigt:

* Han rullar runt och ligger på mage. Sen skriker han för att han inte kan rulla tillbaka.
* Han har börjat äta smakportioner. Hatar gröt. Älskar att sött.
* Nu är han inne i en period då bara mamma och pappa duger. Oftast iaf.
* Han säger ”mammmmaaaaa” och har börjat med ”baba” och ”namnamnamn” när vi äter.
* Nu hatar han inte att bada längre! Yay!
* Vaknar oftast bara 1 gång/natt numer för att äta. Brukar vara runt kl 01 sen sover han till 5:30 för att äta och vakna för dagen. Mest för att det är så ljust ute då.
* Försöker sätta sig själv upp när han ligger i sittern. Inte långt kvar nu.
* Skrattar mycket lättare. Oftast när man slänger med håret eller en leksak framför honom. <3
* Han tycker att det är okej att vara hos pappa med. SKÖNT!

Sen får jag fylla på om det är något mer jag glömt! Idag kommer flickorna och Sienna har önskat sig familjemys i soffan med film och hjärtan/stjärnor som snacks ikväll. Innan dess ska vi gå till Lekia för Adi klarade nationella proven galant så jag har lovat dem att köpa varsin grej på Lekia idag. Mina tjejer! Så stolt!

Maple wood detangling brush – Björn Axén

maple-wood-detangling-brush-for-all-hair_274-1_300-350 unnamed

Den här borsten passar alla hår. Den reder ut och ger ett mjukt och blankt resultat.Utredande oval borste i miljöcertifierat FSC lönnträ. Perfekt balans av naturlig svinborst och joniserade långa nylonstrån reder ut, slätar ut och ger ett glänsande vackert hår.
Flexibel botten och mjuka piggar behandlar hårbotten skonsamt. Kan användas i både torrt och fuktigt hår.”

Jag har verkligen varit i desperat behov utav en skonsam hårborste nu efter graviditet och amning då man tappar så mycket hår och då ännu mer om det känns som att borsten ”drar” mer i håret än faktiskt trasslar ut det. Så jag testade den här borsten för att se hur den var just pga namnet och HALLELULJA och tack Björn Axén för borsten uppskattas utav alla tjejerna i familjen. Även min äldsta dotter som har ”jobbigt” krull och verkligen avskyr att borsta sitt hår. Nu behöver jag knappt säga till henne. Lättnaden!
Sen att borsten är väldigt snygg att titta på med skadar ju inte ;)

Om ni själva är sugna på denna så kostar den 380:- hos Björn Axén.

Cheers! (Den här mamman behöver kaffe eftersom Caspian tycker att fem är en bra tid att vakna numer. Tack solen!)