Juldagen

Hallåja!

Då har julafton varit & det åts mängder utav god mat, tittades på Kalle Ankas Julafton (ett måste!) & öppnades julklappar. Älskar julen & stämningen men just i år har julstämningen varit som poff borta. Ingen snö så långt ögat kan nå vilket är tråkigt. Jag är inget större fan utav snö men vid julafton & nyår vill jag gärna ha vitt på marken. Papper gills inte!

Ikväll ska jag & P passa på att gå på bio medan faster Anna vaktar Caspian, får se hur det kommer gå :)

Nu ska jag & Caspian vila lite. Han var stökig inatt OCH han bajsade ned mig imorse såatteee…cheerio!

IMG_6036.JPG

IMG_6037.JPG

IMG_6038.JPG

IMG_6032.JPG

IMG_6045.JPG

Corny julfilmer

Cheeeena!

Sitter i soffan & tittar på någon cheezy julfilm men jag gillar det! Kaffe i handen & bebis på magen.

Hehe…måste kika på bärsjalar så jag får händerna fria för nu är jag ganska låst. Vill lösa det när tjejerna kommer hem så jag kan hjälpa dem och finnas för dem precis som vanligt. Ibland skulle man verkligen behöva klona sig!

Inatt bestämde Caspian sig för att jag inte skulle få sova förrän klockan var 5:30. Helt seriöst. Man vet inte om man ska skratta eller gråta just då MEN så får jag påminna mig om att detta är en så kort period så vad gör vakennätterna om hundra år?

Snart sticker vi till Skåneland – can’t wait!

IMG_5913.PNG

IMG_5914-0.PNG

Julklappsshopping!

Yes, håll tummarna för att vi ska hitta julklappar till alla så vi blir klara med det idag. Då kan vi fokusera på att packa smart resterande dagar så vi inte överpackar. Lätt hänt!

Nu ska jag vänta på att Caspian äter klart & sen blir det kaffe! Puss!

IMG_5856.JPG

Advent – inga ljus att tända

Näe, glömmer bort att köpa ljus till adventsljusstaken VARENDA jäkla gång jag är i affären så den står tom. Fruktansvärt irriterande!

Jag & Caspian har tittat på Gone Girl & You’re not you (gråtfest!) idag & kom hem från en liten promenad för en stund sen. Den promenaden som gick till affären där jag glömde köpa ljus, IGEN. Oh well. Nu myser vi i soffan efter att jag lagat mat, ska spela dragon age om en liten stund medan Caspian sover bredvid.

På tal om att han sover bredvid, förr lät jag barnen ligga kvar i vagnen i hallen & fortsätta sova ifred. Nu tycker jag att det känns så konstigt att låta vagnen stå kvar där ute så jag & P kör alltid in & parkerar honom vid oss i huset. Har jag gått & blivit blödig?? Lite så kanske ;) men vad gör det om hundra år? Bebisperioden är så otroligt kort! Swish kommer det säga så är de så stora att de ”inte har tid” att mysa med oss. Believe me!

Nu – kaffe!

IMG_5813.JPG

Stökig bebis

Hoppas att hans gnäll går över snart. Vill ligga vid bröstet hela tiden & blir jättearg när han inte får det…som tur är tar han napp och nu i jul ska vi börja lite smått med att ge lite ersättning så Philip och svärföräldrarna kan ge honom mat oxå bär vi är där. Om det går bra så kan jag & P få lite ensamtid & passa på när vi är i Skåne :)

Idag har jag & Caspian hängt med Arezo. Vi har bakat lussekatter, druckit glögg & ätit skumtomtar! Göttigt. Nu ligger vi och tittar på bröderna Grimm innan läggdags. Håll tummarna för att Caspian sover bra inatt!

IMG_5799.JPG

IMG_5764.JPG

Ömma tuttar!

Men stora! Nu vågar jag till och med påstå att jag har extremt snygga boobs. Det ni! Anledningen till att de ömmar är för att Caspian mer än gärna somnar vid bröstet och han vill gärna ha bröstet när han blir ledsen, hellre än nappen. Så jag jobbar på att han ska gilla nappen mer än vad han redan gör då han äter bra och verkligen går upp som han ska i vikt. Barnmorskan tyckte att han var lite gul i hyn så på måndag ska vi till läkaren för att kolla upp detta iaf så håll tummarna för att det inte ska vara mer än att han blir lite gul från bröstmjölken. Det kan lätt bli så tydligen, speciellt då han är född 3 veckor för tidigt.

Idag var vi på barnavårdscentralen för vikt och längd och WOW! Vår lilleman kan verkligen äta! Haha! Den 25e november vägde han 3520 gram och idag den 12e december vägde han 4380 gram! Så 860 gram upp sådär bara =) Sen så har han vuxit hela 5 cm på längden med. Vår lilla grabb börjar bli stor <3

Nu vill han upp & mysa igen så I’m out!

tumblr_na97ozTCjg1rxvq7io1_500