Sunday

Jahopp, jag böjar ogilla söndagar…de är så tråkiga och speciellt när man spenderar dem alldeles ensam. Eller ja, med Caspian. P är ute på fest med vänner och sen jobbar han långa dagar i veckan. Otroligt segt. Önskar att vi bodde inne i Sthlm så man har närmre till vänner istället för att sitta här och uggla som en gammal nucka. Så.jävla.tråkigt.

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt och sen gå och lägga mig. Tjipp hej bitter tjej.

Rosteriet

image image image imageidag har jag & Caspian hängt med mina svärföräldrar & vi gjorde Södertälje! Shoppade kläder till vår lille påg från Newbie & sen lunchade vi på ett nytt ställe som jag verkligen kan rekommendera – Rosteriet. Åt en pulled beef panini som var otroligt god! Inredningen var jättefin & personalen trevlig. Kommer lätt äta där fler gånger :)

Famo & faffa

imageNu i helgen har vi besök från Skåne! Caspians farmor & farfar hälsar på & med sig hade de så himla söta kläder från Newbie <3

Vi har kollat på film & ätit gott & nu är det dags att sova. Imorgon ska P göra högskoleprovet & vi andra ska gå en sväng på stan. Hoppas på att regnet håller sig långt borta & likaså snön…

nighty night luvs

Finest awards!

imageäntligen kommer jag iväg till finest awards! Fått förhinder två år i rad men nu så är det min tur! Jag tar Elina under armen & styr klackarna mor Café opera kl 19! Ses vi kanske där??

Fashioninspo

Imorgon smäller det! Då är det finest awards och jag är fortfarande tveksam inför vad jag ska ha på mig! Inte så pepp på öppna skor och klänning i detta väder. Minst pepp på att sitta klädd så hem på tåget. Zzzzz…vi får se vad det blir! Ska ha med mig två val hem till Elina sen får vi se vilket det blir…byxor och finskor känns mest som det skönaste alternativet och ha en grön väska till. Men men. Imorgon måste jag bestämma mig iaf!

Nu – film och sen sooova!

tumblr_mhy9wg8t7Y1s3ccs3o1_250 5d79a80d0017382c4f6c5a56_large ea28b38438c93a9560b65bc57239d7801 98164466847977761_8OpqpNEb_f 61

Berg & Meltzer <3

Pojkarna sover och jag sitter i soffan med Marabou Japp (herregud vad gott!) och Ramlösa citrus bänkad framför dessa två underbara kvinnor. Just nu åker de skidor i sand. Haha…de gör så himla knäppa saker ibland! Min favorit är när de åkte inlines fast de hade hjul all over och snubben som hjälpte dem stötte på dem HELA tiden! Och Kristin fick en dräkt med boobs…fantastiskt!

Idag har jag varit på stan, beställt tårta till lördagens kalas, hämtat ut grejer inför kalaset, bland annat One Direction prylar och ballonger. Sen levererades Elins Kalaskasse, måste säga att när jag först såg den blev jag jätteglad men när jag har gått igenom den mer nu så känns den inte riktigt värd pengarna…oh well. Då vet jag det till nästa gång! Nu har vi iaf fiskdammspåsarna som Adriána fastnade för och stylisttemat :) Är lite pepp faktiskt! Måste köpa godis imorgon för att lägga i pinatan (återigen, hur GÖR man spanska n på mac??) samt lite ingredienser till cocostopparna som ska bakas! Har även hunnit med att tvätta och städa idag, skönt att bli av med sånt nu innan tjejerna kommer så man slipper tänka på det då.

Så wish me luck på lördag, 10 kids (mina inräknade minus Caspian som inte kan härja runt) i 4h och bara jag! Hilda kanske kommer men Philip jobbar hela dagen. Så misstänker att jag kommer däcka rätt så hårt på lördagkväll! Haha..men även barnen. Adi har speciella lekar som vi ska leka, bland annat den när man knyter ett band runt midjan med en penna längst ned som man ska pricka i en flaska, ska bli roligt att titta på!

Nu – sova! Och nästa helg kommer svärisarna, mys! <3

20071120741_55995220