Inte så mycket vettigt just nu.

Dagarna fylls utav massor aktiviteter och annat som gör att jag tokdäckar på kvällarna därav min dåliga uppdatering men jag lovar er att bli bättre! =)

Idag har jag och Caspian hängt på stan efter att vi lämnat stora tjejen på dagis. Där kollade vi bland annat mörkläggande gardiner då prinsen tycker att 4, det är en bra tid att gå upp (NEJ!!!). Jag dör. Sen är han så superglad och allt så man piggnar till själv för att självdö senare på kvällen. Oh lordie. När jag hämtat tjejerna från skola och dagis så passade vi på att gå upp till torekällberget för att njuta utav vädret. Där lektes det på Lillgården sen passade vi på att fika lite innan Caspian vaknade i vagnen. Älskar det där stället, speciellt när det knappt är något folk där som idag. Hehe…sociala Tove. ;)

10987485_376645172526238_4235273326428128018_n

11102610_376670972523658_6214500133790896025_n

Hämtade ut ett paket från Loppi gänget som jag ska visa upp senare, det var nagellack, plåster, barnbok, härligt doftande tvål och lite annat smått och gott i den. Alltid kul att få chansen att testa något nytt och böcker kan man ju helt ärligt aldrig få för mycket utav. Inte när man samlar till ett framtida bibliotek som vi gör. Sen att det förmodligen kommer att dröja innan jag kommer uppnå min dröm är ju en annan femma men va tusan! Drömma bör man annars dööör man. Så de så.

Nu kanske jag ska brygga mig en kopp kaffe och sen spela The Witcher. Vi får se. Om morsan orkar. Alltså jag. hehe

Caspian 6 månader <3

11130258_359274394263316_1462893614372162027_n

 

IMG_5209.JPG

Tiden går för fort! Idag blir prinsen 6 månader och detta har hänt utvecklingmässigt:

* Han rullar runt och ligger på mage. Sen skriker han för att han inte kan rulla tillbaka.
* Han har börjat äta smakportioner. Hatar gröt. Älskar att sött.
* Nu är han inne i en period då bara mamma och pappa duger. Oftast iaf.
* Han säger ”mammmmaaaaa” och har börjat med ”baba” och ”namnamnamn” när vi äter.
* Nu hatar han inte att bada längre! Yay!
* Vaknar oftast bara 1 gång/natt numer för att äta. Brukar vara runt kl 01 sen sover han till 5:30 för att äta och vakna för dagen. Mest för att det är så ljust ute då.
* Försöker sätta sig själv upp när han ligger i sittern. Inte långt kvar nu.
* Skrattar mycket lättare. Oftast när man slänger med håret eller en leksak framför honom. <3
* Han tycker att det är okej att vara hos pappa med. SKÖNT!

Sen får jag fylla på om det är något mer jag glömt! Idag kommer flickorna och Sienna har önskat sig familjemys i soffan med film och hjärtan/stjärnor som snacks ikväll. Innan dess ska vi gå till Lekia för Adi klarade nationella proven galant så jag har lovat dem att köpa varsin grej på Lekia idag. Mina tjejer! Så stolt!

Maple wood detangling brush – Björn Axén

maple-wood-detangling-brush-for-all-hair_274-1_300-350 unnamed

Den här borsten passar alla hår. Den reder ut och ger ett mjukt och blankt resultat.Utredande oval borste i miljöcertifierat FSC lönnträ. Perfekt balans av naturlig svinborst och joniserade långa nylonstrån reder ut, slätar ut och ger ett glänsande vackert hår.
Flexibel botten och mjuka piggar behandlar hårbotten skonsamt. Kan användas i både torrt och fuktigt hår.”

Jag har verkligen varit i desperat behov utav en skonsam hårborste nu efter graviditet och amning då man tappar så mycket hår och då ännu mer om det känns som att borsten ”drar” mer i håret än faktiskt trasslar ut det. Så jag testade den här borsten för att se hur den var just pga namnet och HALLELULJA och tack Björn Axén för borsten uppskattas utav alla tjejerna i familjen. Även min äldsta dotter som har ”jobbigt” krull och verkligen avskyr att borsta sitt hår. Nu behöver jag knappt säga till henne. Lättnaden!
Sen att borsten är väldigt snygg att titta på med skadar ju inte ;)

Om ni själva är sugna på denna så kostar den 380:- hos Björn Axén.

Cheers! (Den här mamman behöver kaffe eftersom Caspian tycker att fem är en bra tid att vakna numer. Tack solen!)

Gråtfest

Nu har jag kollat på dubbelavsnittet utav Greys Anatomy och det finns ingen serie som jag gråter mer till än Greys. Jag älskar den! Och frieriet med alla rosor…måste erkänna att jag nästan grät lite där med…haha…jag är en sån mes.

Idag har jag varit på sjukhuset med min lilla prins. Det visar sig att han har krupp. Detta är helt nytt för mig. Ingen utav tjejerna har haft det. Vi fick även en remiss till öron, näsa och hals då de tyckte att han verkade ha trånga gångar i näsan. Så vi får se om det är så. Om det är så så kan de operera det. Bara tanken på det skrämmer mig. Att operera på min lilla pojke…men det ska ju bara hjälpa honom..men fortfarande…tanken på att han ska bli nedsövd och allt sånt. Usch…vi får se. Det kanske inte är något sånt alls. Jag hoppas på det…

Nu sover äntligen Caspian och jag ska också passa på. Håller tummarna för att han sover ostört och får tillbaka sin aptit imorgon. Man känner sig så fruktansvärt maktlös när de mår dåligt.

Snart firar jag och P 2 år tillsammans. Två år med min skåning. Galet. Tiden bara flyger iväg. Men jag har fixat present till honom redan och jag tror att han kommer älska den. Ganska säker på det. :)

Nu säger jag godnatt.

Peace out.

Just the 2 of us.

11164638_367610543429701_711617363540852869_n

Jag har aldrig stött på en människa som kan driva mig till vansinne lika mycket som herrn här på bilden tillsammans med mig. Jag har aldrig kokat utav ilska, kastat min mobil eller skrikit mig hes på någon innan jag blev tillsammans med P.

Haha, herregud. Det värsta är när han står och flinar åt mig. Då blir det svart! Haha…nej då. Skoja bara. Om att det blir svart. Inte om något utav det där andra. Vi väljer att kalla det passion. För hur förbannad han än må göra mig så älskar jag honom till döds. Även fast han tror att skåpen är svängskåp, att snus kan kastas under sängen, att tvätten läggs PÅ tvättkorgen och inte i, att dricka ur mjölkpaketen, att kissa med öppen dörr, att försöka sno min sida i sängen, att kasta kläder på golvet, att räkna med att jag tvättar för all framtid och sen ha mage att klaga på om en fläck inte gått bort (!!) and so on and so on. Och ja, jag är felfri ;) (obs, IRONI!)

Anywhooo….P. Din jobbiga jävel. Jag älskar dig och jag älskar att resa iväg med bara dig då vi får vara Philip och Tove. Det får vi göra oftare.

Cheezy jag vet Zozo//T