Testar något nytt :)

Nu mina kära läsare så känner jag att det är dags för mig att testa något nytt. Jag kommer ha kvar min blogg här på finest men inte längre som toppbloggare då jag inte känner att jag riktigt hinner med att blogga så pass mycket som jag själv tycker att jag borde.

Mammaledig med bebis som inte sover riktigt bra än och 3 kids till på detta gör att min fokus måste läggas 100% på familjen. Men jag hoppas att ni hänger med mig vidare till min nya blogg och jag kanske kommer tillbaka hit snart igen 😉

 

Turkisk basar

image image image image imageIdag har vi hunnit gå på basaren och badat. Införskaffat fina presenter till barnen. Imorgon bär det av till Dimcaygrottorna som är en utav världens djupaste. Ska bli spännande 🙂

cheers!

Sol & bad all day!

Hejsan!

Direkt efter frukost idag så strosade vi runt lite & köpte hem vatten till rummet för att senare gå ned till stranden. Vi har badatimage image, snorklat, solat & läst hela dagen. Så himla skönt! Har fått en hel del färg men smörjer självklart in mig med solskyddsfaktor 30! Ingen hawaiian tropic här inte! Haha…

 

Det som är så göttigt här är att det finns ngt gott att äta hela tiden. Testar ju all inclusive för första gången & det är sjukt sweet! Hoppade lunchen men kom lagom till snackmenyn, beställde pizza & pommes som ingår i all inclusive. Finns även en fri bar vid stranden där man får obegränsat med öl, vatten & läsk. Med denna värmen behövs det verkligen!

Men det är en äldre kvinna som kom samtidigt som oss igår, hon är så sjukt irriterande. Ni vet såna människor som tror att de är lite bättre än alla andra & behandlar personalen som sina personliga betjänter. Så är hon. Och de gångerna vi träffat eller hört henne sen vi kom så har hon ALLTID något att klaga eller gnälla på. Med Fran Fine röst. Herregud. Förstår mig inte på folk med den attityden. Var fan är the love & respect gentemot medmänniskor?? Gah!

Anyway…ska boka in massage & hamam asap för det ska tydligen vara episkt här. Och på fredag åker vi på en utflykt till droppstensgrottorna!

Gillar verkligen Turkiet, min första gång här men man ser hur väl de tar hand om byggnader & gör det vackert överallt. Kommer lätt åka hit igen!

Turkiet baby!

Efter en lång resa så är vi äntligen här! Kom fram lagom till middag & vi blev sjukt impade utav utbudet! De stod & skar av gyros precis framför mig och allt jag kunde tänka var ”me want’s it”. Supergott!

image image image imageEfter maten tog vi en liten promenad på stranden och nu myser vi på rummet trötta som vi är. Och vet ni? SKÖNA SÄNGAR! Yay! Så jävla skönt!

Imorgon ska vi sola & läsa hela dagen! ^^

Kivik & Stens Huvud

Chena!

Vi gjorde en utflykt idag hela Törnblomklanen + bihang (alltså jag & Nilo som varken delar efternamn eller är ingifta i släkten) och första stoppet var på ett ställe som jag redan glömt vad det heter! Men vi gick iaf en promenad genom en mer eller mindre magiskt vacker skog fram till ett vattenfall. Vid vattenfallet så ville ju barnen i vattnet (tack Johan!) så Miranda blev blöt men var lika glad för det!

Efter besöket i Snapphaneskogen (vi döpte den till det) så åkte vi vidare för ett stopp vid Kivik där vi åt & lekte av oss lite. Sen bar det av till Stens huvud. Jag, M, C & Madde, Pontus, Astrid, svärmor & svärfar samt familjen Hagelin gick direkt ned till stranden & hittade vackra stenar & en labyrint! Hängde kvar ett tag även fast det blåste så man höll på att frysa rumpan av sig!

Vi väntade in äventyrarna Philip, Adi, Sienna, Johan, Nilo & Emil som klättrat upp i berget & vandrat för att få se allt det vackra. Så himla synd på vädret när vi är här nu bara! Regn & rusk hela tiden! Vi har fem min till havet från stugan men det är för kallt för att bada! Igår gick vi dit för att äta glass & imorgon åker vi in till Kristianstad för att bada på badhuset & gå på stan. Några kommer bada & några kommer shoppa! 😉

Sen får vi verkligen hoppas att vädergudarna kan vara på vår sida någon dag denna vecka…

 

Nu är det sömn som gäller! 😘