Julklappsshopping!

Yes, håll tummarna för att vi ska hitta julklappar till alla så vi blir klara med det idag. Då kan vi fokusera på att packa smart resterande dagar så vi inte överpackar. Lätt hänt!

Nu ska jag vänta på att Caspian äter klart & sen blir det kaffe! Puss!

IMG_5856.JPG

Advent – inga ljus att tända

Näe, glömmer bort att köpa ljus till adventsljusstaken VARENDA jäkla gång jag är i affären så den står tom. Fruktansvärt irriterande!

Jag & Caspian har tittat på Gone Girl & You’re not you (gråtfest!) idag & kom hem från en liten promenad för en stund sen. Den promenaden som gick till affären där jag glömde köpa ljus, IGEN. Oh well. Nu myser vi i soffan efter att jag lagat mat, ska spela dragon age om en liten stund medan Caspian sover bredvid.

På tal om att han sover bredvid, förr lät jag barnen ligga kvar i vagnen i hallen & fortsätta sova ifred. Nu tycker jag att det känns så konstigt att låta vagnen stå kvar där ute så jag & P kör alltid in & parkerar honom vid oss i huset. Har jag gått & blivit blödig?? Lite så kanske ;) men vad gör det om hundra år? Bebisperioden är så otroligt kort! Swish kommer det säga så är de så stora att de ”inte har tid” att mysa med oss. Believe me!

Nu – kaffe!

IMG_5813.JPG

Stökig bebis

Hoppas att hans gnäll går över snart. Vill ligga vid bröstet hela tiden & blir jättearg när han inte får det…som tur är tar han napp och nu i jul ska vi börja lite smått med att ge lite ersättning så Philip och svärföräldrarna kan ge honom mat oxå bär vi är där. Om det går bra så kan jag & P få lite ensamtid & passa på när vi är i Skåne :)

Idag har jag & Caspian hängt med Arezo. Vi har bakat lussekatter, druckit glögg & ätit skumtomtar! Göttigt. Nu ligger vi och tittar på bröderna Grimm innan läggdags. Håll tummarna för att Caspian sover bra inatt!

IMG_5799.JPG

IMG_5764.JPG

Ömma tuttar!

Men stora! Nu vågar jag till och med påstå att jag har extremt snygga boobs. Det ni! Anledningen till att de ömmar är för att Caspian mer än gärna somnar vid bröstet och han vill gärna ha bröstet när han blir ledsen, hellre än nappen. Så jag jobbar på att han ska gilla nappen mer än vad han redan gör då han äter bra och verkligen går upp som han ska i vikt. Barnmorskan tyckte att han var lite gul i hyn så på måndag ska vi till läkaren för att kolla upp detta iaf så håll tummarna för att det inte ska vara mer än att han blir lite gul från bröstmjölken. Det kan lätt bli så tydligen, speciellt då han är född 3 veckor för tidigt.

Idag var vi på barnavårdscentralen för vikt och längd och WOW! Vår lilleman kan verkligen äta! Haha! Den 25e november vägde han 3520 gram och idag den 12e december vägde han 4380 gram! Så 860 gram upp sådär bara =) Sen så har han vuxit hela 5 cm på längden med. Vår lilla grabb börjar bli stor <3

Nu vill han upp & mysa igen så I’m out!

tumblr_na97ozTCjg1rxvq7io1_500

Neho – Systerskap

Philip kom hem med så fint set babykläder som han fått från kollegor som köpt till Caspian. Neho står det på plaggen och efter en del googlande och letande så hittade vi en sida på facebook som heter Systerskap och där finns MASSOR utav fina ekologiska kläder och det är 2 systrar som syr upp plagg på beställning så de blir unika. Nedan ser ni bild på det setet som Caspian fick då det är alldeles för stort för honom att ha på sig men mössan har han iaf hunnit prova en snabbis. Superbra mössa med då den är fodrad så han kan ha den när det är kallt ute. :)
Så, unika och ekologiska plagg, vad kan gå fel? Kommer garanterat köpa på oss lite plagg därifrån.

Här får ni se Caspians kläder:

10697181_572037932897197_2411702740286602368_o

Önskelista

Till random tillfällen. Födelsedagar, jul, namnsdag, kvinnodagen, mors dag, lördag, alla dagar. Ni väljer! ;) Jag blir glad vilken dag som helst!

aso
Jag har ju alltid varit svag för ”herr” skor. Sjukt snyggt till jeans en vardag. Älskar det! Dessa kommer från Asos och är just nu på rea!

asosOch jo, jag har redan ett par kappor och jackor men kolla! Färgen är ju bara helt underbar. Denna är oxå på rea på Asos nu. :)

Bara att klicka på bilderna för att komma till produkterna.