Göteborg och köpenhamn!

Då var det dags för en litet inlägg!
Helgen har varit underbar! Och som jag sa,en massa gott:)
Somsagt kalas i fredes, med god thaimat och italiensk glass till efterrätt! Super trevligt och såå gott!

Upp tidigt i lördes för att åka upp till Syster Sofia i Göteborg.. Var där uppe vid halv 12 tiden tror jag,och då blev de lite kaffe och sen ut på stan. För andra gången i mitt liv käkade jag sushi. Betyg? Hmm ja,har inte bestämt mig riktigt. Jag tog 5 bitar och alla andra 9. Vilket nog var tur för jag åt ändå bara 4.man fick välja själv av olika sorter men de jag tog var ris med en bit lax över ris med avokado över och sen rullar med typ skagenröra i?
Klart de är gott men efter 3 bitar växer de i munnen på mig. Så som läget är nu,är de nog inget för mig;)

Då alla andra var mätta och belåtna fram till kvällen så blev de ingen större middag utan jag käka lite tacos:) mmm de är något jag kan äta alltid! Bara uteslut brödet:)

På kvällen blev de fest! Stack ut till ett ställe som hette villan. Jätte härligt ställe!
Söndagen blev lugn,vi körde hem från Gbg vid 3 tiden så kvällen hemma var till att spendera på soffan:)

Igår måndag,det var en spännande dag!
Jag mötte upp min farfar,farbror Jerry och faster Lotta och vi tog tåget över till Köpenhamn. Där skulle vi träffa deras kusin ifrån USA för första gången någonsin! Så roligt,och vilka trevliga människor!! De var kusinen Linda och hennes man Bob… Wow,vilken upplevelse:)
Så inom en snar framtid är de väl vår tur att hälsa på dem och resten av familjen:)
Dagen till ära,käkade vi lunch på en restaurang ”de lille Apotek” dansk husman. De var sill,friterad rödspätta och sjääälvklart, dansk fleskesteg! Muuums!
Såklart avslutade vi dagen senare på kvällen med pölse;)

Idag är de bodystep som gäller,och en ny vecka med mindre namnam och massa härlig träning!
Men först lite bebismys! Marley har kommit till världen:) kompisarna Vevve och Goffe ha äntligen blivit mamma & pappa <3!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.