Semester

Hej i solen!
Förra veckan var de verkligen semester till 100%! Vi sola och bada hela veckan lång..
Därav inget bloggande. Iochförsig sol idag också men fr.o.m. idag är de ordning och reda på mig.. Förra veckan blev de bara 2 träningspass vilket känns sådär:/ men nya tag nu.. Sen måste jag få bort de tänket att ledans nicklas har semester ska jag unna mig.. Vafan,han har semester 5 veckor. Va tänkte jag där? Nä så om vi nu skulle ut o käka igen som vi gjorde förra veckan kan man faktiskt strunta i ex pommesen eller duschesen till plankan.. M.m.. Eller så jag helt enkelt käka de,och dra in en dag från helgen:) kompromissa lite!
Klockan är nu 15.20 och jag har precis käka lite lunch efter träningen. Iform av de goooda pannkakorna som jag lagt ut recept på innan..
Till de hade jag lite skivade bananer och färska hallon.. Banan=kolhydrater. Men de var liiiite;)

Till en annan sak.
Jag har shiratki nudlar över här hemma.. Köpte en maaaassa sist jag var i Malmö,och känner väl att jag inte kommet använda allt detta.. De kostar 25:- förpackning och är ist för vanlig pasta.. De smakar ingenting och konsistensen är rätt lustig men ett bra alternativ om man nu inte vill äta pasta till sin köttfärssås.

Om där är någon som vill prova så maila eller lämna en kommentar:)

Nu ska jag duscha och sen se vad dagen har att erbjuda.. Tänkte åka och handla så jag kan göra en storsats krämig potatissallad fast istället för potatisen tar jag färsk broccoli och blomkål..
Tänkte ha i lite olika örter,cream fraîche rödlök lite citron,kanske göra någon form av ”vitlöksolja” och hälla i.. Ja vi får se va de blir.. Men att ha en stor bunke med sånt i kylen är perfekt. Funkar som tillbehör till det mesta, ex grillat, kött & fisk;)

Ha de gott

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.