Hard work work

Åter igen ett hej i solen… Dock är de inte så varmt, men sålänge solen är framme har jag såå mycket mer energi!

Jag skulle ju göra den här blomkåls och broccolisalladen igår, men det slutade med att jag körde hem till Carro & Micke där Nicklas var, direkt efter jag hade varit och handlat och käkade där. Det blev enkelt då vi inte orkade laga mat, så keldas tomatsoppa stod på menyn! Mycket god faktiskt..

De andra kokade pasta och hade i medans jag struntade i de och hade en klick cream fraiche. Bara ”bukfylla” med pasta 😉

Så imorgon eller ikväll kommer det upp en bild på min sallad.. 

Det blev ett hårt träningpass under eftermiddagen igår, med min kusin Niklas. Först körde vi rygg,rumpa, ben i gymet. Sen in i Easyline rummet och körde ett pass för oss själva.. De blev  hårt och jag var nästintill svimfärdig efteråt och mådde smått illa. haha. Så jag fick rusa hem och göra lite pannkakor som jag skrev igår också 😉

Dagen frukost bestod av de här:

Naturell youghurt från Lidl, 1.5% fett och något högre kolhydratsmängd än ”tillåtet” 6.2g / 100g. Fast som jag sagt tidigare så för min del är de på morgonen jag äter dagens kolhydrater.  Därför gör de inte så mycket att man äter banan och hallon till detta också. Mmmm, nya favvo frullen! Till det här, givetvis en kopp kaffe men även de sista 2 skivorna jag hade kvar av det här brödet

Köpte de på uppe på Löddecentrum hos Anna på Nature,löddes hälsobutik. 59:- och jag har haft de i 4 dagar. Anna sa när jag köpte de att de blev godast dagen efter så de stod och drog åt sig för första dagen var de lite kladdigt. Och de stämde. De var faktiskt inte förrens igår måndag som jag tyckte de var riktigt gott. Bakde det i lördes och kunde ju såklart inte hålla mig till dagen efter och de skivorna direkt efter var väldigt kladdiga och inte sådär jätte goda.. Det är så enkelt att göra de här brödet. Man får en folieform och en påse med mixen. Tillsätt 3 dl vatten, rör om, ner i formen, in i ugnen 70 min, och du har ett bröd. Perfekt.. 

Ha en skön dag!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.