Delays and Desillusions kategori: Murphys lag


Förseningar, vanföreställningar från vissa håll och väldigt tråkiga misstolkningar från andra har tyvärr kantat den här dagen som annars kunde varit rätt schysst - förutom att jag dessutom var tvungen att bryta mig ur mitt superchill-mode och bege mig hemmåt.

Tyvärr till råga på allt Påväg hemåt till ett sovrum jag precis kom ihåg att jag stressade ifrån i totalt klädkaos när jag försökte packa i all hast mellan/inför musikvideoinspelning och örebro samtidigt som jag tvättade och fick hänga upp våt tvätt överallt då tiden inte medgav torktumling. Fan - murphys lag.

Suck! jaja, bara att ta ett välbehövligt tag i det där imorgon helt enkelt.
Veckan kommer att bestå i uppstyrning , s j u k g y m n a s t i k (missat den mer än lovligt nu..) isolera mig nån dag #loveit och sedan försöka hinna möta partypartnern Robin och ett par andra vänner en sväng för lite catch up. Vi har sjukt nog inte hunnit ses sen vi kom hem från spanien.

Blir nog förvisso bara ett par dagar på hemmaplan innan jag kickar uppåt igen. Gbg känns just nu ganska oskönt överlag energimässigt och jag har ett och annat "must do's" i vår eminenta hufvudstad oavsett som helt enkelt får prioriteras av mer än ett skäl.

Sleep tight lovers n haters .


Remember - Demons dont sleep under your bed , they just exist inside your head.
Xxx/ Devil D


HemSkapad:
18 February 2014, 23:28
Läst:
16614 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Murphys jävla lag... kategori: Murphys lag


Är som vanligt drabbad av Murphys lag. (Okej all skumpa och shots i kombo med att slira omkring på världens högsta klackar KAN eventuellt haft lite med saken att göra också..)

Givetvis trampade jag fett snett igår på fyllan och fuckade ena tassen som idag är supersvullen och gör ont som ett helvete.

Why oh WHY! #suck!!!Hem

 

Skapad:
14 November 2013, 20:39
Läst:
3913 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

:Hurt: kategori: Murphys lag

Gårkvällen spenderade jag med sewsen, assan, robin och ett gäng andra vänner.
Det var behövligt att få ett break och omge sig av positiv energi och släppa alla tankar som snurrat i huvudet det sista. Tyvärr har en människa i mitt liv stora problem med en sjukdom gång på gång helt ruinerar allt man försöker bygga upp och lämnar en känslomässigt förtärd, ledsen och förtvivlad.
Kärlek är maktlöst mot alla vanföreställningar och otrygghet som detta hemska skapar och det förtär alla inblandade. Jag vill hjälpa , men Har börjat inse nu efter 100 vändor att jag inte kan längre kan utsätta mig mycket längre för den stress och smärta det innebär och att han måste få hjälp och innan det tar sig ännu mer destruktiva uttryck - för bådas skull. Varför kan det aldrig bara vara enkelt ? ... Insikt och smärta


Truth Hurts.

Skapad:
30 December 2012, 01:05
Läst:
3402 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MirAnna (K43)
  2012-12-30, 01:19

  I know THAT feeling. Skulle nog till och med kunna sätta ett namn på sjukdomen. Insikt gör ont, men hellre det än att vara utan den.

Hur en tilltänkt kul kväll turns BORING.. kategori: Murphys lag

Har spenderat hela kvällen på akuten..ibland blir det verkligen inte som man har tänkt sig kan man väl typf
 säga. Hursomhelst, här kommer ngt jag satt och skrev tidigare idag när jag var påväg hem ...

(detta var typ 3 timmar innan jag åkte iväg t akuten..)

Sitter på flygbussen as I write...Flög precis från Umeå och var med om en jävligt skum och otäck grej... plötsligt så skar det lixom till i huvudet på mig. En skarp riktat smärta precis bakom ögat, långt inne i huvudet. Smärtan bara intensifieras mer och mer och gör så ont att jag inte kan röra mig, inte kan ha ögonen öppna men kan heller inte stänga dem helt. Det sprider sig (fast fortfarande med en punkt som allt lixom utgår från) och tillslut gör det ont ända ner i axeln och överarmen på mig. Ansiktet på  den sidan känns helt bortdomnat. Helt fucking sjuk känsla allt detta! Vi går ner för landning i sthlm och det släpper lite..smärtan drar sig sakta tillbaka..då har det varat i typ 10-15 min. Jag är helt svettig och darrig och det är med möda jag står på benen. Sätter mig ner en stund och det känns bättre men fortfarande medtagen.,.går igenom säkerhetskontrollen och bordar mitt gbg-flyg och där uppe i luften händer exakt samma sak EN GÅNG TILL. Wtf!.... Exakt samma händelseförlopp , vi landar och jag är helt slut... sätter mig o väntar på bagaget, får sitta en stund för att jag är så darrig så missar första flygbussen. det blir iaf bättre och bättre och nu sitter jag på bussen påväg hem och det känns bara som om jag har en riktigt kraftig huvudvärk och lite ont på den sidan av halsen samt lite stickningar på den sidan av ansiktet.
ORKA gå och få en jävla hjärnblödning eller vadfan det nu kan vara. Fuck... söta Malena gör vad hon kan för att få mig till akuten, men jag känner mig ju bättre så jag drar hem och chillar lite och slår sjukvårdsupplysningen en signal och kollar... kommer det tillbaka får jag väl dra in och kolla.
ORKA..vi ska ju fira min hemkomst o födelsedag i efterskott idag.. =/ 

Murphys jävla lag.

Hursomhelst så kom dom fram till (efter måååånga turer , väntan och boredom) att mitt huvud nog ej är sjukare än vanligt, så jag fick åka hem. Fick ställa in allt firande och får väl vila ngn dag... skulle höra av mig ifall det blir värre igen..såklart.
Dax att avsluta denna helvetesdag o börja en ny imorgon. Godnatt 
Skapad:
4 September 2011, 00:27
Läst:
6723 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Erik
  2011-09-09, 19:20

  Gäst

  Du kanske ska ta ner bilden med ditt fulla personnummer

 • DecemberWiklund (K34)
  2011-09-05, 22:43

  ja kanske det, vem vet. Är inte flygrädd, flyger jämt och har aldrig känt ngt liknande. Läkaren sa att mina värden ochvreaktioner var bra, därför trodde han inte att det var ngn blödning. Kunde mkt väl vara stressrelaterat eller bero på vätskebrist eller vadsomhelst typ

 • Tina Wedin
  2011-09-05, 00:00

  Gäst

  Otäckt!!!!

  Kan det varit nått med trycket i planet som framkallar migrän? eller ångest? flygrädd?

  nej fy fan ingen hjärnblödning, orka liksom

  Vila och krya på dig!

  /Tina

  Blogg: www.tinawedin.se