15% rabatt till er kategori: tips

Ojojoj så duktig jag har varit nu. Jag har jobbat som fan på förmiddan och det blir superbra!

Nu ska jag käka lunch, sen blir det mer jobb. Efter det tänkte jag gasa till Ica för att inhandla helgens godsaker, mmm jag längtar! Sen blir det bara fredagsmys

Hörrni, jag vill även erbjuda er 15% rabatt på hela köpet när ni anger rabattkoden "finest" på UpBrand.se

Nåt jag verkligen rekommenderar är Moroccan Argan Oil från Beaver professional som är en vårdande oljebehandling för alla hårtyper som behöver vård och näring. Jag har själv aldrig haft så lent hår. Helt otroligt!

Kittet blir ditt för 349 :-

 

Baaaaaabylent hår? Oja.

Sminkpaletter från 199 :-

 

Skapad:
27 April 2012, 12:18
Läst:
2135 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

4 sätt att bli rik på kategori: tips

Det finns i stort sätt fyra sätt att bli rik på. Då snackar vi lagligt

Bli rik genom din anställning. Du kan jobba dig upp som tex advokat, läkare, arkitekt eller som VD/företagsledare i ett storföretag. Om du blir riktigt bra på det du gör och om du investerar dina pengar smart så kan du spara undan pengar som kan göra dig till miljonär. Som företagsledare kan du även få bonusar, aktier och optioner.

♥ Du kan ärva pengar. Kanske har du rika släktingar som du vet kommer att lämna pengar efter sig eller så kanske du har en avlägsen släkting du inte känner till som kan komma att lämna en summa pengar till dig. Chansen är kanske inte så stor dock.

Du kan vinna på lotto/spel. Detta är troligtvis den sak med minst chans att lyckas, men ändå den som flest jagar. Endast en bråkdel vinner pengar och ännu färre vinner mer än en miljon. Det ska även tilläggas att större delen av de som vinner stora summor pengar gör av med dem inom bara några år. En stor del av dem är dessutom till och med skuldsatta som fan. Det har till stor del med att göra att det krävs kunskap för att både tjäna och förvalta sina pengar. Så kanske borde folk jaga något annat i stället för en storvinst på lotto ?

Det bästa sättet att bli rik. Det fjärde och kanske lättaste (läs säkraste) sättet att bli rik på är att starta eget företag och tjäna sina egna pengar. Det är troligtvis det mest effektiva sättet men det är inte något som går snabbt. Faktum är att det inte finns några snabba sätt att tjäna pengar och bli rik på, om du vill att det ska bestå och att det samtidigt ska vara lagligt.

Entreprenörskap och företagande erbjuder många möjligheter och ännu är det väldigt få som startar företag. Det är inte heller speciellt svårt att göra det. Det gäller bara att våga ta första steget!  

Imorgon skriver jag om hur jag började min resa in i businessvärlden, många som frågar och vill ha tips på hur man gör

Kika in på min webshop så länge

Skapad:
25 April 2012, 15:29
Läst:
2334 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Boosta ditt självförtroende - Del 2 kategori: tips

Missade ni första delen av "Öka ditt självförtroende" som skrevs igår så hittar ni den här

5. Fräscha till och klä upp dig! Om du känner dig fräsch och klär dig snyggt så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen Det var en säljare som tog på sig kostymen varje gång han skulle avsluta en viktig kund, trots att han sålde över telefon. Han gjorde alltid likadant Så jag gissar att det funkade utmärkt!

 

6. Fokusera på lösningar. Är du en person som ser möjligheter överallt eller ser du problem? Om du tillhör de sistnämnda, försök då att ändra på det snarast! Att fokusera på lösningar istället för problem är ett galet effektivt sätt att öka ditt självförtroende och få mer bra saker uträttat i ditt liv. Det finns alltid en lösning och ofta är den lätt att utföra.

 

7. Döda dina negativa tankar. Du måste lära dig att bli medveten om hur du tänker om dig själv och om vad du gör. Många tänker ofta saker som ”det klarar jag inte”. Försök att ändra ditt tankemönster och ändra det till ”jag ska göra mitt bästa”, ”jag kan fixa det och skulle det inte gå så har jag iaf försökt”. Ett bra sätt att skifta tankarna är, att innan du lägger dig på kvällen, så skriver du ner fem positiva saker som hänt under dagen. Positiva tankar föder nya liknande tankar

 

8. Va medveten om rädslan men gör det ändå! Om du möter rädslan och gör det du är rädd för, så försvinner ofta rädslan. Om det inte händer den första gången kommer det mest troligt ske den andra, tredje eller fjärde gången. När du gör det så visar du ditt undermedvetna att inget allvarligt eller livshotande inträffade, vilket gör att ditt självförtroende kommer att bli bättre samtidigt som rädslan försvinner.

 

Jag tycker själv jag har ett bra självförtroende och är en optimist ut i lilltån. Jag tror att allting går bara man vill, eller det är jag stensäker på. Bli det du med!

Jag tänker även tankar som, "kan den personen, så kan jag". Jag vill inte vara sämre heller?!

Del 3 dyker upp imorgon...

Skapad:
23 April 2012, 14:12
Läst:
3201 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • azze
  2012-04-24, 14:13

  Gäst

  Klart ser man att du har bra självförtroende. Du har väldigt fin leende som är lite "farlig" =) Och inte minst av de meloner man tycker de är så fina. =)

 • PJ
  2012-04-23, 15:43

  Gäst

  Klart man har ett bra självförtroende om man ser ut som du! Folk är väldigt hjälpsamma mot en så vacker tjej!
  Men det är härligt att du verkar ödmjuk och har en sån framåt positiv attityd och inte blir ett arrogant svin!

 • peter nord
  2012-04-23, 14:41

  Gäst

  sweeet

Boosta ditt självförtroende - Del 1 kategori: tips

"Du kommer att finna en väg eller så skapar du en!"

En av de vanligaste sakerna som håller människor tillbaka från att följa sina drömmar är rädslan för att misslyckas. Är du en av dem så behövs en rejäl dos självförtroende för att övervinna den känslan!

Genom att utveckla ditt självförtroende och tron på dig själv så kommer du lättare att upptäcka och ta till dig de möjligheter som dyker upp, men som kanske hittills gått obemärkta förbi. Du kommer även ha styrka och en inre tro som är nödvändig för att övervinna alla  fallgropar och hinder som garanterat kommer dyka upp.

Och hur tusan når du dit?

1. Sträck på dig! Att sjunka ihop som en hösäck kan få vem som helst att tappa självförtroendet! Vissa menar på att personer har en ihopdragen hållning just på grund att de har dåligt självförtroende medans andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Testa själv så får du se! Vi upplever även personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig som mer attraktiva.

 

2. Kunskap ger bättre självförtroende. Att vara påläst och kunna en sak riktigt bra är ett perfekt sätt att få ökat självförtroende. Du kan tex. läsa böcker, googla och träffa människor som redan har gjort det du vill uppnå

 

3. Gör nåt du har skjutit på en längre tid. Vad har du på din ”To-Do lista” som suttit där länge? Gör det nu! Det kommer garanterat att öka ditt självförtroende och det kan starta en positiv spiral som får dig att utföra allt annat mycket snabbare och med bättre resultat. Du hamnar i ett skönt flow!

Fler tips imorgon!

Saknar mitt mörka hår lite? Till hösten kanske jag färgar det mörkt igen

 

Skapad:
22 April 2012, 12:02
Läst:
2269 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)