Äntligen snart hemma!

Efter turnérande sen i torsdags är vi återigen snart hemma! Vi åkte direkt inatt efter Bredsele, Boliden. Vi åkte när kl var 03.30 och vii har endast 20 mil kvar drygt! Åh så skönt det ska bli att få komma hem, duscha, ta på sig mindre kläder och bara njuta av min älskling! Fy vad jag saknar honom när jag är borta! Det är då fan inget att leka med! Helvete! Jag kommer med säkerhet anfalla honom!!! Som jag ska pussas! Mmmn vad gott!
Dessa dagar har varit helt fantastiska! Varit bra danspublik och Non-stop giget med Dreams igår var asskoj! Kul att träffa Jocke som sjunger i bandet. Vi gick ju dock i samma klass på gymnasiet!
Nu blir det att vara hemma tills på torsdag för då bär det vidare igen. Upp till Falun och Lilltorpet. Peter följer med på det jobbet.. Så åker vi direkt hem till Hällefors för på fredagen ska jag lämna blodprover och gå på min mosters begravning! Usch och fy! Men vad gör man inte! Mina kusiner ville ha mig där så det är väl klart att jag ställer upp. Men nu ser jag bara fram emot hemresan! Att få komma hem! Till mitt hjärta! <3

Skapad:
29 July 2012, 10:37
Läst:
925 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Varför?

Dagen efter denna trevliga 50-årsfest vi hade för min bror Jonny, slutade förra helgen inte som man hade förväntat sig...
Vaknade runt 08.00 på morgonen den 6/4.. Det var alltså för 5 dagar sedan, det var i söndags. Jag vaknar med paniken i kroppen att jag ville ner till min pappa. Något sa mig att något var allvarligt fel. Jag sa till Peter att jag hade sån olustkänsla, att det kändes som om jag måste åka till pappa innan det var försent. Peter sa då att vi skulle åka ner efter vi ätit lunch och ta det i samband med att vi åkte hem till Sthlm. Mamma stod vid spisen och lagade mat, klockan var omkring 01.30.. Vi ser ut genom köksfönstret att Jimi kommer... Han hinner knappt innanför dörren innan han med tom blick säger; De ringde från Björkhaga nu...( vårdhemmet pappa bodde på de sista 2,5 åren) Pappa dog för en halvtimme sedan...
Jag uppfattade direkt... Jag hann inte ner! Jag hann inte få krama om min pappa. Det var som om han inte visste att jag var hemma i Hällefors. utan ville bara berätta för mig på sitt sätt...
Denna dagen glömmer jag aldrig... Glömmer aldrig den stunden när vi 30 min efter att Jimi kom hem åkte ner så vi fick se honom...
Vid första anblicken var det våran pappa. Men det var ändå så annorlunda. Det var som hela hans själ, personlighet, som han inte var kvar i kroppen någonstans. Ett tomt skal..
Jag skällde på honom. Frågade varför han inte kunnat förvarnat mig tidigare...
Efter att detta hänt, har jag nu lovat mig själv att inte vänta. Ska något göras, gör det! Innan det är försent. På skärtorsdagen nästa vecka är det pappas begravning.
Tanken gör så ont! Så ont!
Min pappa var en sån viktig del av mitt liv. Hade det inte varit för min pappa hade jag aldrig varit sångerska idag!
Jag har så mycket att tacka honom för.

Säger återigen. Lev din dag som om det vore din sista. Man vet aldrig vad som händer.
Min pappa blev 77 år gammal.

Sov sött älskade pappa❤️

Skapad:
12 April 2014, 14:39
Läst:
323 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Bättre sent än aldrig!

Sitter nu i bilen påväg till landet och ska fira min älskade storebror Jonny då han fyllt 50 år!!! En hejdundrandes fest i temat 50-60-tal. Ska bli jättekul! Kläder är fixade! Fick en gammal klänning av min gamla granne Gun. En äkta fodralliknande tight klänning från 1961! Och jag kommer fortfarande i den efter 15 år!
Blir glad av bara tanken! Ja, LCHF fungerar! Det har blivit en del av mig och mitt liv och jag vill inte bli av med den vännen!
Annars mår vi fantastiskt bra! Jobbet rullar på och det går sakta men säkert framåt.
Nu är det vår och jag har inget att klaga på!

Skapad:
4 April 2014, 14:59
Läst:
230 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

En härlig känsla inombords...

Sitter på bussen till Örebro. Men öronen fyllda av Mumford & Sons och låten I will wait på högsta volym!!! Älskar verkligen denna låt. Jag blundar och föreställer mig att jag befinner mig i England och jag står på en klippa högt högt upp!!! Någonstans där allt bara är underbart och härligt.
Nu lever jag förvisso ett underbart härligt liv och jag njuter som alltid.
Denna vecka har jag varit ifrån min älskling hela veckan då jag vart hemma i Hällefors och haft massa läkarbesök etc.
Blev chockad över mig själv igår när jag var till Lasarettet och fick svar på alla 7 provrör de tog. Ett normalt långtidsvärde ska ligga på ca < 6% (andel % socker i blodet) dvs som man säger < 42 mmol/mol för en person som inte är diabetiker. Men jag som typ 1 diabetiker ska ligga på ca 7-8% och 52 mmol/mol. Jag hade prick 42!!! Jag är så glad att jag inte hade höga värden!!!! Så glad!!!! Och vågen visade mindre sen sist!)

Jag bara ler!!! Nu ska jag snart möta upp min blivande make inne i Örebro! Och gissa om jag ska pussas och kramas då!!!!! ❤️❤️❤️

Skapad:
29 November 2013, 15:07
Läst:
2457 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Insomnia...

Är i en period där jag har svårt att sova.. Det jäkliga är att jag snart ska upp igen. Suck.. Men vad gör man..
Kl 8 imorgon bitti drar jag till Östersund, lördag Sundsvall och på söndag är jag återigen hemma... Sen semeeeeester!!!! Åh vad jag ska njuta! Hoppas bara min man kan slita sig så vi kan umgås lite. Blir dåligt med den varan sen han kom hem efter din "semester" inte en dag har han varit ledig! Det är jobb eller möte eller andra förpliktelser hela tiden!!! Nu är det färdigt, bara huset blir klart. Förhoppningsvis är huset färdigt nu i helgen! För nästa helg ska vi umgås!!! Eller vara som vanliga par är... Vara tillsammans, göra saker tillsammans, njuta av varandra, vara förälskade! Ja allt det där ni vet!
Lider när jag ser hur trött han är.. Han somnar kring 18-tiden sen är han död till morgonen därpå..
Men, snart så, blir det ännu bättre...

Skapad:
20 September 2013, 00:56
Läst:
3320 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Delägare...

Då blir man snart delägare i ett Aktiebolag. Spännande och utmanade! Satan vad det ska jobbas! Apropå jobb, snart är huset klart! Det blir sååå fint! Min älskling är sååå duktig!! Blir så lycklig! Är så lycklig! Åh vilken man jag har!!!! Finns inget jag vill ändra på i mitt liv just nu! Jag mår fruktansvärt bra på alla plan! Och går allt som förväntat kommer jag studsa fram resten av mitt liv!
Nu är jag på väg hem efter att jag jobbat på firman.. Nu ska jag åka med bussen hem till Gubbängen och torka golven!
Måste bara poängtera att: Faan vad jag älskar våran lägenhet! Vill aldrig flytta som det känns nu! Nu är det så fint, ombonat med blommor och lampor och härliga färger. Man blir alldeles varm när man kommer hem! Men det absolut bästa är att jag delar allt detta fantastiska med mannen i mitt liv.
Men och andra sidan så bor jag nog varsomhelst bara jag får vakna upp bredvid denna underbara skapelse. Jag älskar dig Peter! Mer än ord kan beskriva och jag släpper dig aldrig!!!

Skapad:
17 September 2013, 10:27
Läst:
3358 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Life is good!

Nu börjar verkligen saker att rulla och jag känner mig väldigt tillfreds med mitt liv just nu. Jag har det mesta man som kvinna kan önska sig.. En underbar fästman, underbara vänner, en otroligt stor och helt fenomenalt fantastisk familj. Ett hem som jag trivs med! Jag har även mitt jobb som många skulle dö för att få ha! Men det är inte alltid en dans på rosor om man säger så! Men oftast är sjungandet kul, och den kicken jag får på scenen är obeskrivlig. När det är flera tusen, eller flera hundra, det spelar som helst ingen roll! Glädjen jag ser i publiken när jag framträder är helt underbar!
Nu ska jag bege mig mot Birka och kliva ombord på Birka Paradise! Ska bli kul då det är första gången för mig. Så jag säger skepp å hoj så hörs vi en annan dag.

Skapad:
29 August 2013, 14:23
Läst:
3711 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Lyckligare än någonsin!!!!

Just nu är allt bara så bra! Kan inte låta bli att le och vara glad!!
Har nu precis varit och tittat på replokal! Nu ska mitt nya coverband ut och lira snart!! Och, jag har dansbandet. Men detta är och kommer bli mitt lilla skötebarn! Vi är redan garanterad jobb, bara vi kommer igång! En sättning med bara duktiga musiker!
Men det är mycket att göra. Det ska in ca 50 låtar så det blir att bläddra i mitt hjärnkartotek efter 70-80-tals rock! Ska bli så förbannat kul!!!!!!!
Men det jag längtar mest efter är våran nya lya som vi flyttar in i fr.o.m. den 1/8!
Tänka sig att allt löser sig!
Så mycket kul på gång att jag inte riktigt törs förstå att det är sant!
Ny singel är snart ute... Ny skivinspelning till hösten tillsammans med kända och ikkekända artister... Plus ännu mer godsaker som är förtidigt att berätta om!!

Fortsätter flitigt med min LCHF och det går hur bra som helst! Jag har tappat 2 stl i byxor... (Dock inte vägt mig än) . Skaffat mig ny tatuering och känner snart att livet är exakt som jag vill ha det!!! Är så förälskad i min underbara Peter, sådär så det hela tiden spritter och pirrar i kroppen!
Jag njuter av livet och ser fram emot det liv som väntar oss!!! Allt flyter på som det ska. Sakta men säkert!!!!

Skapad:
11 July 2013, 12:07
Läst:
4499 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

På turné!!!!

Då var man ute på turné med Voyage och bussen rullar mil efter mil på de norrländska vägarna.. Började i torsdags i Sundsvall, igår Gräsmyr mellan Ö-vik och Umeå. Idag blir det Östersund. Slutar helgen i Hudiksvall imorgon.. Måndag tillbaks till Östersund och Fröjdholmen osv osv.. Men turnérandet är inte en dans på rosor som folk vill tro.. Och det ska jag tala om.. När nån i bandet blir sjuk, sprider sig smittan ganska fort och till slut är alla sjuka. Som nu.. Förkylda och diagnosen halsont är vi samtliga drabbade av! Kul jul! Speciellt när man sjunger och ska försöka låta pigg och fräsch varenda kväll och vi har 1 veckas turné kvar!!! Jaja! Det får lov att funka! Har man nå val? Nej! Men jag ska dock tillägga att det är förbaskat kul iaf och vi har roligt med varandra... Som jag även sagt tidigare. Är lyckligt lottad som kan livnära mig på min hobby! Är så glad över att min underbara man är så förstående och glad för min skull! Han vägrar låta mig jobba med annat! Det är så skönt! Och snart blir allt frid och fröjd när vi har semester och kan åka hem och fixa med huset! Måla och bygga! Ska bli aaaaaskul när det blir klart! Just nu ligger jag och vobblar bak i min säng här i bussen och tro mig, det är ett helvete att skriva när det kastar och far med en..
Nu ska jag försöka vila lite.. Har inte så hiskeligt många mil kvar innan vi anländer Aspåsnäset! tjohoo!!! Snart time för gig! Och då kan vi bocka av 3:e dagen på våran 10-dagars turné!

Skapad:
15 June 2013, 14:41
Läst:
4864 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.