Mer från bokreleasen av Anna Bensons bok "C" kategori: Event

Eventet på Anglais igår var ovanligt poppis för att vara en bokrelease. Väldigt många kända ansikten hade tagit sig dit för att stötta Anna och få sig ett exemplar av den redan omtalade och nästan slutsålda debutromanen. Michaela, Sofia, Barda och Alice var några av gästerna.

Kvällens huvudperson Anna Benson med Sonja Aldén. Den senare sjöng en vacker trudelutt för oss.

Bobby, Alice och Zubbis var där och vi passade på att prata om skissen av Bobbys specialdesignade ego-väggdekor från Monroe Design. Vänner har fått tycka till om skissen och vi har nu kommit fram till att dekoren ska vara i den här storleken. Färgen kan komma att ändras för det är tydligen inte helt säkert vilken färg väggen ska ha ännu. Lägenhetens förra ägare hade gräsligt nog valt tapeten som ni kanske kan se speglas i soffbordet?. Men i stort sett blir dekoren så här. Jag ville från början göra den ännu större men då fick inte Bobby visa någon kropp alls, så därför är den nu lite mindre. Barda röstade också på mer kropp så han gillade den nya versionen bättre än den förra. Nu ska jag bara göra en dekor på Bobbys snygga kille Samuel också. Han kommer att sitta som ett gigantiskt porträtt i hallen.

Innan gänget gick till Anglais hängde de på salongen med Erik Segerstedt. One Piece-knarkare där!

Anna Bensons bokrelease pryddes även av hennes egen konst. Tavlan till vänster föreställer Laleh och den till höger är Lena Endre. Vad tror ni objekten tycker om sina tavlor? Jag tippar på att Laleh är sådär nöjd. Lena gillar säkert sin bättre!

Anna berättade lite om hur det kom sig att hon skrev boken. Mer om detta i videoklippen nedan.

Marita och Daniel från SUBITO var kvällens duktiga arrangörer. Att de lyckades få dit så mycket "bra" folk var ju imponerande, tycker jag! Nu är ju i och för sig Anna ingen rookie i kändissvängen direkt så många som kom dit är ju hennes vänner. Men ändå. Hela grejen säger verkligen något om Anna. Hon är ta mig sjutton ett tvättäkta PR-proffs!

Anna och jag.

Anglais är ett perfekt ställe att ha vernissage på, tycker jag.

Peter Englund från Diamond Dogs (vilket jag skulle vilja kalla nutidens After Dark...fast lite bättre!) kom med Jonas Kronlund. Jonas driver Sthlm Event Staff, vilket är ett bemanningsföretag som hyr ut personal inom kosmetika, skönhet, hudvård och parfym.

Pappa ImproveMe Nyhlén hängde med Miss Inga och Mia. Tanken är att jag ska göra en 60-talsinspirerad väggdekor i Daniels nya våning. Ska bli kul för han har det säkert snyggt hemma.

Perez och Perris kunde inte bestämma sig för vem som var herre på täppan. Var det bra för Perez att synas med Perris eller var det bra för Perris att synas med Perez? Så många frågor och inga svar!

Det var svårt att få någon minut med Anna på bokreleasen av hennes bok C så klippet är minst sagt spontant. Ni får höra Anna själv berätta om vad boken handlar om och det är ett liiitet smakprov från eventet i alla fall.

Tack Anna och SUBITO för en fin goodiebag!

F%C3%B6rfattaren%20Anna%20Benson%20om%20att%20bli%20f%C3%B6r%C3%A4lskad%20i%20en%20annan%20kvinna

Så här såg det ut i söndags då Anna var med i Nyhetsmorgon Söndag och pratade med Tilde de Paula.

Skapad:
2 February 2012, 11:28
Läst:
2073 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av AngelaMonroe innan de syns på sidan.