Som en koala

Jag känner mig som en koalabjörn. Jag vill helst bara sitta och glo. Tugga på lite kokablad och glo. Men alltså hörrni på tal om koka som i kokain. "Jag älskar kola, det bara är så". Årets citat?! Vem säger så? Vem kommer på att säga nåt så slagkraftigt i ett polisförhör? Är hela han en film? Talar han alltid i repliker? Roligt i så fall. "Jag älskar kola, det bara är då" är nog den coolaste svenska filmrepliken jag hört. Liksom, jag skiter väl i om du din lilla polisfjant står här och ska förstöra livet för mig, det kan du göra bäst du vill men hur utfallet än blir så älskar jag kola. Det bara är så.

Okej, nu lite allvar. Vad är det för töntar till poliser som anger exakt vad han har sagt? Ord för ord ska de skriva ner. Är inte det så jävla brist på liv? Jag kan slå vad om allt jag äger att de nu går runt och ballar sig för sina tunnhåriga, lönnfeta, bleka, fattiga, men gud jag sitter och har Ove framför mig när jag ska beskriva polisernas vänner, är inte det kul!? Det är så jag tror att poliserna och deras vänner ser ut som gör en sån här sak. Martin Melin eller Jocke skulle aldrig ha gjort på det här sättet. De skulle rapporterat brottet naturligtvis, men det skulle fan inte hålla på och citera på det här sättet. Dom behöver inte den uppmärksamheten. Men det gör de här töntarna. Dom kommer nog inte att prata om något annat för resten av deras liv. Varenda tillfälle de får, varje middag, fest, skolavslutning, picnic, midsommarfirande på ängen, men gud nu ser jag Ove framför mig igen. Nu är det polisen som är Ove och står och skryter om att han "satte dit Persbrandt". Jävla ishme. Jävla Ove.

Tillbaka till att jag känner mig som en koala. Igår kväll bakade jag bröd igen. Bingo har filmat så vi får sen om det kommer upp snart. Sen bakade jag och Nova sockerkaka (LCHF). Alla tyckte att den var jääääättegod förutom jag. Jag tycker ofta att det smakar för sött när man bakar LCHF, det var kanske inte Novas problem direkt, för sött alltså, men näe, jag är kräsen och vill att baket ska smaka som vanligt och inte att man säger "För att vara LCHF så var det got...". Not good enough.

Koala var det. Sumo kom och åt tacos med oss. Han var helt till sig över mitt bröd kan jag säga och då (!) har man lyckats. När en motståndare, en av the others, säger att det är jääääättegott. Då är det bra. Sen skulle jag natta Ringo medan de andra förberedde Solsidan och då somnade jag. Ringo somnade i sin säng och sen lade jag mig på min och då somnade jag. Prick 20.00 somnade jag med kläderna på och sen vaknade jag 06.30 för att somna om igen och vakna av att Ringo tjoade efter mig kl 07.50. Så alltså har jag sovit 12 timmar i natt. Är det nu som jag börjar ta igen för förlorad sömn?

Skapad:
21 March 2011, 09:47
Läst:
100620 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (15)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • RoligaFilmer
  2011-11-23, 01:38

  Gäst

  Vilken fin sida du har! ta gärna en titt på min blogg med roliga filmer

  Blogg: roligafilmer.devote.se/

 • Lisa
  2011-03-21, 18:18

  Gäst

  För övrigt är det eucalyptusblad koalan äter. Inte cocablad. Din oallmänbildade jävel.

 • Lisa
  2011-03-21, 18:16

  Gäst

  Katrin, du är så korkad så man undrar hur du ens klarar av vardagen.
  Ett polisförhör är nedskrivet ORDAGRANT. Alltså varje harkling, stavelse och meningsuppbyggnad skrivs på EXAKTEN. Sen är det så att ett polisförhör är offentligt. Du kan få det hos varje tingsrätt du vill. Börja odla lite allmännbildning i ditt lilla huvud innan du yttrar dig om saker och ting. Du är så skrämmande blåst!

 • Susanna
  2011-03-21, 16:34

  Gäst

  Koalan lever i Australien och där finns knappast cocabuskar.
  Bra jobbat med din vikt förresten!

 • Namn
  2011-03-21, 15:22

  Gäst

  Bra skrivet Stina!

 • Linda Clefberg
  2011-03-21, 14:53

  Gäst

  Hahahahahaha men det är faaan så roligt att persbrant är ärlig!!
  Och kola är BRA mycket roligare än hasch som man skriver ut på recept... ;D Ehhh inte för att jag har provat lixom!
  Ha en toppen dag!!

  Blogg: www.missclefberg.blogg.

 • Stina
  2011-03-21, 14:36

  Gäst

  Dina polispolare skäms antagligen ihjäl över att du name-droppar dom och skriver hur de gör och inte gör när de jobbar. Hur vet du vad "jocke" eller "martin melin" sköter sina jobb? Hur vet du på vilket sätt de håller förhör? Jag gissar att du inte har en aning. Gör dem en tjänst, och sluta. Det är genant att kopplas samman med en människa som du.

 • Malin
  2011-03-21, 14:12

  Gäst

  Men Katrin, jag som själv är polis kan ju ta och tala om att allt blir offentligt i en polisutredning när den är klar. Så jag tror faktiskt inte att poliserna själva går ut och berättar. Journalisterna har ju snokat fram förundersökningsprotokollet och där i är polismannens PM, inga konstigheter ifrån min synvinkel...

 • Model SANDRA GREFVE - SKÖNHET, MODE, TRÄNING, FÖRETAG
  2011-03-21, 13:51

  Gäst

  KIKA IN PÅ MINA SKÖNHETS, MODE Å TRÄNINGSTIPS

  Blogg: sandragrefve.se/

 • anonym
  2011-03-21, 13:13

  Gäst

  Jag tror att alla poliser måste ange exakt vad den anhållne säger i ett polisförhör. Även Martin. Hur skulle det se ut om alla poliser själva fick sortera ut och välja vad som ansågs viktigt nog att skrivas ner? Då skulle ju utgången på alla rättegångar bli beroende av vilken polis man hade i förhörsrummet.
  Att den anhållne väljer att säga idiotiska saker är ju knappast polisens fel.

 • Namn
  2011-03-21, 12:09

  Gäst

  Antar att det är nu Maria Bonnevie TACKAR Sanna Lundell för att hon tog över karlfjanten. Usch att ha barn med en sån egotönt som Persbrandt.

 • Namn
  2011-03-21, 11:53

  Gäst

  I samma liga som dig då när det gäller att vilja ha uppmärksamhet på andras bekostnad. Du gillar ju att gapa och spy galla över feta och utvecklingsstörda. Du har dock ännu lägre nivå!

 • Jennie
  2011-03-21, 11:50

  Gäst

  man kan inte "ta igen" förlorad söm. Förlorad sömn är förlorad sömn.

 • Namn
  2011-03-21, 11:43

  Gäst

  Koalor äter Eucalyptusblad.

 • J
  2011-03-21, 10:53

  Gäst

  Det är nog bara stockholmskoalor som sitter och tuggar kokablad. Resten håller sig till eukalyptusblad.