Varför tar inte alla efter USA?

Det är väldigt mycket turister här och det gör det lätt för mig att döma. Jag skulle säga att min topp-fem-värsta-nationaliteter-lista är italienare på första plats, fransmän på andra, tyskar på tredje, ryssar på fjärde och araber på femte. Araberna stöter jag egentligen in på så ofta förutom när jag promenerar mellan hotellet och stranden och de då ska hålla på och ragga på sitt äckliga sätt "kisskiss" till exempel. är Sen mamma och pappa köpte den här stranden i den här staden för 12 år sen så har araberna hållit på. Jag trodde väl kanske att det skulle avta när jag kom dragandes på en vagn men det är väl fetisch antar jag. Deras sätt provocerar mig i alla fall vilket är märkligt då jag i vanliga fall är svårprovocerad och det mesta rinner av mig men att bli behandlad som en liten fitta (det är så de ser mig) av fula, äckliga, mörka män gör mig irriterad. Men rädd såklart så det är ju inte så att jag säger till direkt ha ha ni skulle se de här männen. Bin Ladins män framstår som gulliga i jämförelse. Nä, jag fokuserar blicken en bit fram och så går jag. Ibland hoppar mitt hjärta ett par extra slag när jag tänker på att jag och Ringo kan bli bortrövade och när jag tänker på vad de skulle göra med Ringo i Irak så måste jag svepa en virrepinne från minibaren när jag kommit upp på rummet för jag har läst "Inte utan min dotter" och ett par andra böcker som berättar hur det kan bli i länder med annan mentalitet, ha ha. Vi lämnar det nu för araberna ligger inte på första plats det gör italianos. Herregud, jag önskar att jag hade en stekpanna under vagnen för att drämma i huvudet på var och varannan italiensk människa jag stöter på men skämtar dem? Jag har aldrig varit med om ett folkslag som tar sig själva på så stort allvar. Varenda stavelse som kommer ur deras mun är med avsikt att på något sätt spela allan ballan. Hakan är alltid lätt uppåtlutad och mungiporna drar ner efter avslutad mening. Men jag kan inte tro att det är sant vad hände? Hur kan man ha så mycket komplex och känna sig så förbisedd? Igår blev vi serverade av en skitsnygg tjej på Zelo´s. Snygg feja snygg kropp. Men alltså hennes attityd var det sjukaste. Jag undrade om jag kunde få en Caesarsallad med räkor istället för kyckling men det kunde jag inte. "Tror du att jag ska stuva om i menyn bara för att du vill det?", sa hon och så ner med mungipan och upp med hakan. Jag blev så provocerad av den här lilla människan att jag bad om att få prata med hennes chef som sa att det gick väldigt bra att byta kyckling mot räkor på min sallad och så var det jag som drog ner mungipan och visade hakan. Äe, de måste ta och tagga ner de här spaggarna det är inte bra för hjärtat att gå runt och tro att man är chef över världen hela dagarna.

Sen fransmännen men jag kan inte gå in på dem. Ingenting går, allt är ett problem, det ojas och stönas och stonkas och livet är så svårt att leva och hur kunde livet behandla dem så illa och det är dem mot världen och bla bla bla negativt folkslag. Sen kommer tyskar men de har jag egentligen ingenting emot mer än att de låter så mycket. De skriker på sitt mindre attraktiva språk och de ser ut som om utvecklingen i deras land stannade upp 1992 alltid. Ryssarna har jag en blandad hatkärlek för. Jag är avis och inte på samma gång. De badar i pengar och de visar det. De skiter helt i sin omgivning och gör precis det som behagar dem. Kvinnorna har alltid vrålsnygga kroppar och ganska fula nunor. Männen är alltid dyngfeta, håriga och de ler aldrig. Man ser aldrig en ryss le. De är för coola för det.  Igår började Ringo leka med en hink och en spade på stranden. På en sekund var det en rysk donna framme och sa att han inte fick leka med hennes sons leksaker. Nähe. Jag tror att det värsta straffet som en människa kan drabbas av är att hamna som fattig i Ryssland.

Imorgon kommer min fem-bästa-nationaliteter-lista men som ni kanske anar så ligger USA på första plats. När jag säger USA så menar jag bara LA och New York för det är det enda jag har koll på och Florida men jag misstänker att hela USA är ett bra land. Jag återkommer.

Skapad:
1 August 2012, 15:47
Läst:
88969 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (90)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-07, 14:18

  Gäst

  Du är fan psykiskt störd kvinna!!!

 • sara
  2012-08-06, 09:47

  Gäst

  Check out
  www.facebook.com/femmedelarue
  http://www.youtube.com/watch?v=oS4uh-plFjE

  I sverige kan promenera pa gatan utan att bli ropad efter, i bryssel och i frankrike ar det inte alltid lika enkelt

 • natta
  2012-08-05, 23:29

  Gäst

  alla uppfattar världen och ens omgivning olika. Katrin har all rätt att sriva vad hon tycker och tänker på sin egen blogg.det är så som hon uppfattar vissa människor, och? kommer hennes kommentar drabba er? kommer ni inte få mat i magen ikväll eller måste ni sova under ett träd pga vad hon har skrivit? om inte, så låt bli. Så mycket tjat om att gilla olika men det märks inte.

  låt folk vara dom de är, och sluta gnäll så mycket.

 • Mia G
  2012-08-05, 10:01

  Gäst

  Tittade in efter flera månaders uppehåll....tack för att du påminde mig om hur tråkig du är. Alla ni andra om ni stör er så mycket på Katrin, va f*n gör ni här? Fattar ni inte att hon skriver sånt här med jämna mellanrum när hon märker att folk slutat bry sig om henne och hon behöver uppmärksamhet?

 • bella
  2012-08-04, 18:12

  Gäst

  För att nämna något negativt med USA så vet jag av mig att de är otroligt patriotiska, dubbelmoraliska och trångsynta! Bara det de själva tror på är okej och allt utöver är helt fel. Och då har jag ändå bott i Georgia..

 • Jessica KArim
  2012-08-04, 07:01

  Gäst

  Vilka jävla dumheter! Skäms på dig! Lågutbildat white trash uttalande.

 • Stettin
  2012-08-03, 22:52

  Gäst

  Vad tycker du om det polska paret som lämnade sin 2-åriga dotter till personalen på flygplatsen och raskt åkte på semester, apropå fördomar menar jag? Det är ju fan världsklass. Hihi.

 • Charles
  2012-08-03, 17:05

  Gäst

  Var inte så skenheliga! Katrin kan väl få lattja lite och något får man väl tåla. Det hon skriver är ju ingen vetenskaplig utredning och vi vet ju att det här med nationella egenskaper ofta är schimärer som upplöses när man väl befinner sig i ett land. Snart får man väl inte prata om något alls för alla som kränks å andras bekostnad. Hur skulle ni själva kunna beskriva era innersta känslor. Katrin Z bjudet åtminstone på sig. Däremot verkar hon osvenskt dumdryg och odrägligt bortskämd med ett självförtroende som man undrar var hon hämtat: "Sedan mina föräldrar köpte den här stranden... "Var det nu är nånstans. Men det här med caesarsalladen var träffsäkert liksom det här med den possessiva ryska mamnan på stranden. Sen att hon skriver vårdslöst språkligt sett är väl en kombination av stil och bristande språksäkerhet.

  Blogg: blottenlogg2.blogspot.s

 • Fofo Kamelen
  2012-08-03, 13:29

  Gäst

  Arab ar ingen nationalitet... HALLER MED.

  kiss kiss...

 • Fofo Kamelen
  2012-08-03, 13:27

  Gäst

  ackskott... och en notis.. om du nu har last inte utan min dotter.. sa borde du veta att DE E IRAN de handlar om inte IRAK... va ere for skillnad? joo i iran ere LAG PA ATT Du ska skyla dig och inga andra religioner far utovas eller tros pa pa grund av regimen som e riktiga hisbollah/shia muslim extremister... varfor har inte USA varit dar och friat landet??? joo for att de handlar om att makten e stor. Irak var en av fa arablander dar judar,kristna, muslimer av alla typer bor grannar och inte hade nagot problem. ingen lag pa sloja eller liknanade.. varfor var Usa dar? Saddam som dom utsett till president till detta oljerika land blev girig och ville inte ge till nagon.. Olja eller naturtillgangar.... nu vet jag att jag gick for langt med de politiska aspekten.. men de e sanna som dig som visar HUR DUMMA manniskor e och hur mycket okunnighet ni sprider pga er sociala status.. "arab mannen ser dig som den hora du e.. mrs Bingo Rimer... aka Snusk boken etc.. du e en hora som lever pa ditt exponerade... vare sig man runkar framfor dig eller bakom en skarm.. sa ere de din man o du lever pa... EXPOSURE. sooo kiss kiss kiss fran Kamelen...

 • Mariam
  2012-08-03, 12:39

  Gäst

  Arab är ingen nationalitet.

 • Yttrandefrihet
  2012-08-03, 10:04

  Gäst

  Men då är det ju tur att du är så felfri, jävla polack.

 • Viktor Klason
  2012-08-03, 09:52

  Gäst

  okej, är med på att du vill provocera och hela den biten men kom igen. Tänk längre, tänk större. Detta är både infantilt och rasistiskt. Tråkigt och jävligt dumt.

 • Klara Lundborg
  2012-08-03, 09:46

  Gäst

  Sluta generalisera och skaffa lite bildning. Kom ut ur bubblan din stackars människa.

 • Frasse
  2012-08-03, 08:17

  Gäst

  Hatar du allt eller? Läs lite på Wikipedia så du kan bilda dig en riktig politisk uppfattning istället för att häva ur dig massa rasistiska/bratiga/korkade saker.

 • Johan
  2012-08-03, 02:12

  Gäst

  Alltså, är du hjärndöd på riktigt eller?

 • Bulle
  2012-08-03, 00:16

  Gäst

  Jag kanske kommer från en konstig värld men jag har bott i Italien i ett år utöver att jag känner många italienare här i Sverige och jag känner inte igen något, eller, jag känner inte igen något av de du skrivit om några av de folk du tycker är sämst. Eller jag har träffat en jobbig fransos... Bland de gladaste och fnittrigaste människorna jag känner så är många av dom ryssar, vilken krock i uppfattningen! Du kanske bara träffar rika, fisförnäma ryssar? Nästan alla rika jag har träffat oavsett av nationalitet har varit lite sådär, männen stöter på en och beter sig som svin och kvinnorna tror att de bestämmer över allt och ler aldrig och allihop klagar hela tiden på allt!

 • Ludophile
  2012-08-03, 00:05

  Gäst

  Leta rätt på din svensklärare från grundskolan och begär pengarna tillbaka. Du skriver sämre än någon tonåring jag känner. Sen kan du sluta trolla tillräckligt länge för att lära dig skilja på de och dem.

 • Namn
  2012-08-02, 22:08

  Gäst

  Ni som håller med Katrin, skulle det fortfarande vara lika "humoristiskt" och "underhållande" om hon till exempel skrev att ALLA bögar är pervon?
  Skulle ni fortfaranade ta det med en nypa salt, medan det finns människor på andra sidan dataskärmen som tar åt sig?

  Någon skrev: "Det finns inte fördomar utan en anledning". Betyder det fortfarande att fördomar är acceptabelt och okej? Ska man få döma en människa genom att bara känna till dess etnicitet?

 • Hannah
  2012-08-02, 22:02

  Gäst

  Ursäkta, men hur dum får du bli?

  Jag känner både ryssar, araber och amerikanare och ingen passar in på din så kallade "mall" eller "ultimata sanning".
  Vad ger dig rätten att döma miljoner människor baserat på den lilla erfarenhet du har haft av några enstaka?

  Rasistiskt, orättvist, provocerande och rent ut sagt elakt och osanning, det är vad det är.

 • No
  2012-08-02, 21:47

  Gäst

  Hade tyckt det var minst lika obehagliigt om det hade rört sig om albinos svenskar! Sånna där som skriker, skränar o brölar på fyllan och går i stora hordar! Men då ska man som invandrare låtsas som det regnar, och sitta tyst med vacker tass. Det ska ju bara uppmärksammas när någon mörk person gör ngt dumt, vad annars i rasismens tecken!
  Katrin du är mörk och har invandrat själv, kan du inte hitta andra sätt att provocera på??

 • Namn
  2012-08-02, 21:19

  Gäst

  Ett tydligt täcken på att mamma har skitit ut henne vid födseln.

 • Anette
  2012-08-02, 21:00

  Gäst

  Undrar om alla ni som kräker av er här är från någon av dessa natinaliteter?!? Om ni INTE beter se som de Katrin beskriver behöver ni väl inte ta åt er....NI borde skämmas över att skriva ner alla dessa fula ord och komma på något bättre att skriva. Att ni bara orkar att lägga ner så mycket energi på att bli så irriterade över detta inlägget...läs INTE hennes blogg då eller lär er att ta henne med en nypa salt.

 • Britt
  2012-08-02, 20:59

  Gäst

  Detta är ren och skär raism! Fy och usch!!

 • Namn
  2012-08-02, 20:47

  Gäst

  Underbart! "När jag säger USA menar jag bara LA o New York för det är det enda jag har koll på", skriver bloggören när hon just avverkat sin fem-i-botten-lista på länder o folkslag som hon då tydligen har koll på alltihop - bl.a. alla araber, hela Frankrike o Italien o alla 100 miljoner ryssar. Bloggören går från klarhet till klarhet. Men ligger ändå mil efter H Widerstedt...

 • Namn
  2012-08-02, 20:03

  Gäst

  Får man skriva sådant här även om det kanske inte menas?

 • fyfan vad kunnig du är.... eller?
  2012-08-02, 20:03

  Gäst

  kill this bitch before she lays eggs....hoppas att du får normala barn för du verkar inte vara normal eller skaffa inte det bara riskera inte..

 • Namn
  2012-08-02, 19:57

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Jessica
  2012-08-02, 19:51

  Gäst

  Haha, roligt inlägg och även fast man inte ska dra alla över en kant så håller jag ändå med dig i många argument!! :P

 • Björken
  2012-08-02, 18:36

  Gäst

  Hahaha, så fascinerande att läsa alla spåniga kommentarer! Tänk att så många tar Katrins inlägg på allvar. Precis vad hon är ute efter och skrattar hela vägen till banken. Tycker att det är klockrena beskrivningar av nationaliteterna!!

 • p
  2012-08-02, 17:52

  Gäst

  Ganska äcklig text. Hoppas att det handlar om provokationskåthet och inte din faktiska världsbild. Och ifall det senare är fallet, hoppas du är ensam om den. Otroligt instängd och uppenbarligen skriven av någon utan faktiskt intresse i andra människor.

  Ändock, ha en bra dag.

 • Namn
  2012-08-02, 17:29

  Gäst

  Hahaha va roligt att läsa alla irriterade människors kommentarer...så roligt hur ni lyckas bli så provocerade.
  Katrin keep it up!!! Jag hatar också alla dessa små äckel du beskriver ovan och håller med dig helt och fullt.

  Kram!!!

 • Katrinbajsajfafmdgmsjfao
  2012-08-02, 17:05

  Gäst

  Flytta dit så slipper vi dig i Sverige. Nu tack.

  Blogg: nej

 • Namn
  2012-08-02, 16:44

  Gäst

  Det finns inte fördomar utan anledning

 • Sofia
  2012-08-02, 16:32

  Gäst

  HAHAHAHAHAHHAHAHA oooooh ÄLSKAR rr människor blir så förbannade, upprörda och helt skogstokiga på dig Katrin :D
  Som du skrivit i ett senare inlägg man ska ta dig med en nypa salt. Du är stört skön. Skulle verkligen vilja känna dig och hänga med dig
  Det som är så roligt är att det är ett flertal personern som har bekräftat detta. Att de du säger stämmer då de själva bott utomlands osv... så det är ju bara löjligt att folk ska sitta här och påstå att du skrev här ovan skulle vara en "bluff" hahahah. Älskar dig! fortsätt

 • Namn
  2012-08-02, 15:45

  Gäst

  Kan vara det värsta jag har läst av dig. Vilken jävla generallisering Tänk om alla trodde att du för förebilden för svenskarna

 • Skitpådig
  2012-08-02, 14:51

  Gäst

  Din äckliga varelse. Stick tillbaka till Mars.

 • K
  2012-08-02, 14:28

  Gäst

  Hur man beter sig har väl inte med folkslag att göra utan mer hur man är som person..

  Tycker inte att du beter dig så bra här på din blogg tex.
  Tycker inte att Alexander ska publisera rasistiska inlägg här på Finest.

 • Elin
  2012-08-02, 14:24

  Gäst

  Haha! Du är en så jävla vidrig människa. Om du nu räknas som människa. Och inte bara en liten lort. Trolla på du. Antar att det är bättre att vara hatad än osynlig.

 • Marie
  2012-08-02, 13:08

  Gäst

  Haha jaa alltså antingen så "driver" hon som hon brukar göra eller så är hon bara så obotligt korkad!? Jag menar Jag sätter Jimmy Åkersson på en piedestal om jag ställer honom bredvid dig. Jag vet inte riktigt vad du vill ha ut utav att peka ut nationaliteter som "dåliga" ?! Vill du elda på rasismsen i den här världen? Är det det här du vill höra från din sons mun när han växer upp, vill man att ens barn ska växa upp med folkhat? Okej jag vet att du säger att du inte direkt hatar dessa människor men SD säger att dem inte är rasister heller. Jag blir bara så less när jag ser att det finns så inskränkta, korkade och fördomsfulla människor här i världen som inte ser någon eller något annan än sig själv, precis som du!

 • Namn
  2012-08-02, 11:25

  Gäst

  Polacker är värst

 • Quasi italiana
  2012-08-02, 11:06

  Gäst

  Det kan ha att göra med att det mest är rätt fattiga italienare som åker till "la costa azzurra", nära och billigare än tex Ligurien (för att köpa eget boende) med några undantag. Budgetsemester för norditalienarna helt enkelt. Men visst, många italienare kan inte bete sig. Precis som många svenskar, araber, amerikaner etc. också helst skulle få låsa in sig när jag vill gå ut. Så jag får vara odräglig ifred. Btw så är jag smal trots att jag äter massa pasta. Peace out.

 • sofie
  2012-08-02, 11:04

  Gäst

  Haahah du ar stort skoon !! Detta inlagget var sa sjukt roligt Vill ocksa tillagga att spanjorer i Spanien ar sa sjukt DRYGA, dom pratar alltid om att dom ar sa "abierta" och duktiga men dom VAGRAR prata Engelska fast det tex skulle kunna ge dom jobb osv. Dom tar verkligen sig sjalva pa stort allvar. Allt ska vara spanskt ingen annat duger sen ar dom otroligt javla lata ocksa, behover siesta 4 timmar under dagen for det sr sa varmt fast dom har ac i sina butiker, lol . Ah well that's why they have crisis !
  Alskar din blogg Katrin, du e sa kul !!
  Kraaam xx

 • Linda
  2012-08-02, 10:39

  Gäst

  Det värsta folkslaget av alla är ända inskränkta, fördomsfulla idioter som kryllar pa denna jord. Tycker kanske man ska undvika att resa utomlands om man hatar andra nationaliteter sa mycket. Bättre att stanna i Stockholm da, gärna pa en ö eller kring Stureplan. Lycka till med USA för där bor ju bara nagra miljoner italienare, fransoser, araber, tyskar och ryssar.

  Sedan kan det ocksa vara bra att tidigt lära sina barn att skilja pa mitt och ditt. Min son skulle aldrig fa för sig att leka med andras grejer.

 • SofieMammaTillTvå
  2012-08-02, 08:54

  Gäst

  Älskar detta inlägget! Keep it going.

 • ml
  2012-08-02, 08:17

  Gäst

  You are great - keep it up!

 • Frida
  2012-08-02, 07:55

  Gäst

 • Tessan
  2012-08-02, 06:53

  Gäst

  Testa att åka till Turkiet (typ Alanya) som blondin med en blond tjejkompis och vandra runt vid stranden eller vart som helst så ska ni se... Turkarna är som flugor och sliter och drar i en, säger att dom vill knulla på svenska och beter sig allmänt som att vi var ett stycke kött bara!

  Amerikaner är alltid väldigt trevliga och korrekta men dock falska... Alla är övertrevliga och otroligt "smile-iga" men så fort du vänder ryggen till så ler dom inte längre och skiter fullkomligt i dig.

  Har bott i USA så jag vet vad jag pratar om.

  Tyskar är riktiga bufflar som tror dom äger hela världen det märker man vart man än är i världen...

 • Lia
  2012-08-02, 05:31

  Gäst

  Fast jag läser din blogg, love your "humor", men nu steg du på en öm punkt! Var bara tvungen...Sorry! Kör på! jag är på! Man kan faktiskt vara överrens, om att inte vara överrens. Man lever olika! Jag läser vidare och njuter av dig och dina roliga inlägg!
  Kram igen (ingen bitterfitta) Lia

 • Lia
  2012-08-02, 05:13

  Gäst

  Hej på er!

  Nä, jagg kan redan säga att amerikanerna inte är bäst!
  Hade varit död då, serrö.
  Fick däremot chansen att för 2 öl en utekväll ytterligare försäkra mig extra när jag var 20 och precis skaffat mig en lägenhet. Så, jag missa vid 28 års ålder 400 000 kr. Till mig och mina barn och en invaliditet "for life". Det värsta är; attt hade jag bott i USA hade jag legat 6m ner. Så....svar på din fråga om vi borde ha det som i USA, eh, NEJ! Sjukdom jag hade? En svår cancer! Halleluja- Sweden för att ni fann den och behandlade mig och den så fort 1998! Är nu, tack vare vårt sjukskyddsnät lyckligt överlevande till 2 tonåringar o make..Jag vann med hjälp av att man här i Sverige betalar skatt och hjälper andra som inte har så mycket pengar, så...Är jag onödig? Inte om du frågar mina barn! Jobbar jag? Jajemen, trots min invaliditet från sjukdomen jobbar jag! Är jag bitter? Oh nej! Bara tacksam, att jag tack vare vårt välfärdssystem vi har idag lever!
  Så för oss vanliga Svenssons passar detta ypperligt!
  Kram Lia

 • Rina
  2012-08-02, 04:15

  Gäst

  ARABERNA är i särklass värst! På Promenaden i Nice alltså. Herregud att gå där som ensam tjej/kvinna eller bara tjejer utan en man i sällskap. Är man då BLOND så är araberna obeskrivligt vidriga. De kommer upp och går bredvid eller går bakom, gärna flera på en gång. Och alla deras äckliga kommentarer... Tror alltså de skonar dig lite för att du inte är blond.

  Jag är äldre än du och har varit i Nice massor. De har varit så så länge jag minns. Men aldrig att jag håller tyst! Först sa man Va t'en och sedan allt fulare ord åt dem. Lärde mig massor av franska kraftuttryck för att få iväg dem redan som jätteung flicka.

  Och till er som gnäller om rasism nu: Vandra själv på Nice stora promenadgata utan manligt sällskap får ni se! Det är den som är Promenaden, Promenade des Anglais heter den och går utefter stranden, precis bakom Lido Plage förbi hotell Negresco och bort mot gamla stan.

 • katti
  2012-08-02, 03:44

  Gäst

  Asså du blir bara bittrare för varje dag som går,självklart pga att din man hellre ligger me små fräscha blondiner istället för dej(btw ingen som klandrar han för det,hade ju fan alla gjort)de e så jävla genomskinligt att du lägger upp blogginlägg som nervärderar andra enbart för att "lyfta" upp dej själv,vilket bara blir ännu mer patetiskt eftersom du e det största offret av fan alla!!!men det kommer du aldrig nånsin att inse eftersom du har huvudet så långt uppkört i din egen röv och det e tyvärr för mörkt därinne för att du ska kunna se saker ur större perspektiv jämfört me de trångsynta stjärthåls-perspektivet du sitter och kikar genom nu..så snälla sluta me dom här trötta inläggen,det e pinsamt...

 • Amanda
  2012-08-02, 03:33

  Gäst

  Men snälllaa, cry me a river, bitch. Du snackar inte skit om italienare. Bara för att du är en tråkig svenne med absolut ingen hjärna eller hjärta. För det första, se inte folk ur grupper utan som vilken individ som helst. Shit, här kommer en italienare, den måste jag drämma till i skallen för det är ju trots allt en italienare. Alla italienare är exakt likadana. Nej, det funkar inte så. Men som sagt, är det konstigt att alla är som dom är mot dig? Jag tycker så sjukt synd om din son. Hoppas verkligen inte du beter dig så här i verkligheten. Följer dig knappast och detta är första gången jag kollar in din blogg och förmodligen den sista. Dessutom du har ju så många som irriterar dig och många som tycker du är irriterande. Det kan ju absolut inte vara ett sammanträffande. Du vet karma is a bitch.
  / 14 åring.

 • maria
  2012-08-02, 00:55

  Gäst

  Herregud Katrin.. du måste ta och läsa mer fakta innan du skriver något.!
  Gumman, du måste väl fatta att du nt kan skriva att "Usa har den bästa nationaliteten", då det finns måånngggaaa nationaliteter i USA då det är ett mångkulturelt land!

 • Marika
  2012-08-02, 00:34

  Gäst

  Känner inte en enda italienare som beter sig så, inga fransmän heller för den delen. Ryssar är inte för coola för att le utan gör det bara inte mot främlingar. Du borde kanske åka till någon sydstat så ska vi se om hela USA är ett bra land..

 • Madde i CA
  2012-08-02, 00:03

  Gäst

  Varför har du inte Sverige med på listan?? Dom är ju värre än iaf italienare och tyskar.. Kanske inte som turister, men på hemmaplan är svenskar inte att leka med.

  Blogg: www.maddes-cali-dreamin

 • Till Julia med en nypa salt läs då detta skriver jag till dig
  2012-08-01, 23:53

  Gäst

  Ledsamt nog är Katrin bitter för Bingo är i magaluff och raggar & super!
  så katrin sitter fast i nice med en söt lintott med maniska tankar som verkar vara tvångstankar med inslag av ångest som hon blandar i meningar men det lyser igenom.. för vilken vettig tjej blandar rasism mot olika länder och språk mörk el vita? Katrin som säger vettiga vardagliga meningar är det därför för att vi känner igen oss i vardagen??
  Jag kan utrycka mig så rart om polacker? ja det ska jag..
  Det syns på avstånd att det är en polack kläderna färgvalet blekanäsorna dem fula anlagen på tänder
  viljan att tjäna pengar vara sura knepiga parfymluktande.
  Oftast superdåliga på att vara trevliga och vill visa utåt att vara rika

 • Namn
  2012-08-01, 22:47

  Gäst

  Haha du är så jävla skööööööööön bruden! du borde fan bli komikeer! skulle bli stenrik på de och alla som tycker katrin är rasse, borde komma ihåg att katrin skriver på ett nedvåarderande sätt om polacker också HALLÅÅ har ni glömt hennes NANNY????!?!?!?!?!

 • Irene
  2012-08-01, 22:31

  Gäst

  hhahahahahhaha instämmer till hundra procent!

 • Namn
  2012-08-01, 22:19

  Gäst

  Dvd
  2012-08-01, 19:27// Klockrent sagt...igen.

 • Maja
  2012-08-01, 22:11

  Gäst

  Moahahahahahahahaha!

  Blogg: blogg.vk.se/Mexan

 • Alexandra
  2012-08-01, 22:05

  Gäst

  Hahaha jag kan verkligen inte annat än att skratta åt er alla tokiga människor här i kommentarfältet som tar Katrin på alla ord hon skriver. Vissa av er värkar till och med ta åt er. Varför?
  Det som är de roligaste är att alla människor är fördomsfulla, så är det bara och ni som inte vågar erkänna det ni lever i förnekelse. Japp, tyvärr. Ni ljuger t.o.m för er själva. Människor dömer alla. Det tar 20 sekunder för varje människa att döma en annan människa. Du kollar från topp till tå och därefter har du gjort ett preliminärt beslut om hur personen är. Så ni som sitter & skriver att Katrin är fördomsfull och blablabla (orkar faktiskt inte ens citera er då ni i vilket fall bara är patetiska och har fel) ni vet själva att ni sitter hemma med era kompisar, partner, familj, släkt, katt, hund, vad i helvete ni nu har för sällskap. Så snackar ni vilt om hur andra människor är. Ljug inte nu! det är vad ni gör!!

 • Helena
  2012-08-01, 22:00

  Gäst

  Är novis på bloggar, läser mest böcker och tidningar, men ibland surfar jag runt och hittar sådana här bloggar. Skrivna av personer med dålig kunskap i svenska språket och med dålig kunskap...ja, i det mesta faktiskt. Jag småler lite, tycker att det är lite gulligt, att någon flicka bosatt på Östermalm tycker sig ha något att säga om livet i allmänhet och livet som småbarnsförälder i synnerhet. Lycka till, lilla Katrin....:-)

 • Namn
  2012-08-01, 21:08

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • M
  2012-08-01, 21:05

  Gäst

  Det här var det mest iq-befriade jag läst på länge! (och då läser jag både dessies och peter08:as blogg)

  Fördommar finns det om ALLA. Även polacker och stockholmare.... Men du verkar ju stå över alla andra? Du har inga brister?

  Är du 7år gammal eller vad är det frågan om?

 • Maria
  2012-08-01, 21:05

  Gäst

  Hej!

  Har varit au-pair i Paris och kan tyvärr intyga att araberna inte var särskilt trevliga. De sprang efter oss i tunnelbanan och de var otrevliga (i stil med "kisskiss" som Katrin nämnde ovan)De brukade fråga oss om vart vi kom ifrån och vi lärde oss snart inte säga Sverige utan Island. Då blev de tysta och kunde inget säga eftersom de inte kände till landet. Värst var väl den gången vi låg och solade i en park och det prasslade till i en buske bakom oss - där satt en man som hade gått in för att spana in oss. Kändes alltid som om man var exotisk för att man var blond och inte bar heltäckande kläder. :0(

 • Novalee
  2012-08-01, 20:35

  Gäst

  Jag kan inte hålla mig ifrån din blogg. Kanske går jag in här för att häpnas och förundras. Så jag lär återkomma imorgon oxå.

  Blogg: novalee.devote.se

 • Namn
  2012-08-01, 20:25

  Gäst

  Anna 20:12 du måste vara korkad till tusen. Katrin skojar inte. Hon är rasist och ser ner på andra. Ditt rixpucko fattar du inte att Katrin står för allt hon skriver. Om du stör dig så jävla mkt på kommentarerna i denna förbannade blogg läs inte då. Det är också frivilligt...

 • Louise
  2012-08-01, 20:24

  Gäst

  Men herregud, coola ner alla ni präktiga som läser denna blogg och verkar ha noll humor! Det är ju jättekul skrivet och stämmer verkligen till stor del. Man skulle kunna skriva en massa om svenskar och andra nationaliteter så klart. Ta allt med en nypa salt eller två.

 • Anna
  2012-08-01, 20:12

  Gäst

  Jag skrattar och blir road av dina inlägg. Att folk inte fattar att du kör ironi och överdriver säger väl mer om dom kan man tycka =)
  Men jag ruttnar på dom som kommenterar med att bara klaga över din hemska blogg, va faan sluta LÄS bloggen då! Det är ju frivilligt. Jag läser bara bloggar som jag tycker är bra el roliga, det tipset bjuder jag på.
  Kram till dig Katrin och njut av solen

  Blogg: ionlywish.wordpress.com

 • Namn
  2012-08-01, 20:04

  Gäst

  Inte Missisippa, det ska vara Missisippi

 • Namn
  2012-08-01, 20:04

  Gäst

  Men Katrin, LA och NY och Florida är en piss i Missisippa, USA är STORT och det är stor fattigdom, många, så många är helt utblottade, grava missbrukare, alla med HIV & AIDS, arbetslösheten är stor, många, vågar jag skriva de flesta har inte försäkring och kan gå till läkare/tandläkare etc. Många har inte råd gå i skolan, på collage etc.

  Tänk efter, lite glittriga städer, vad ger det en själ och ett hjärta. När jag varit i USA mår jag illa när jag ser lyxen och när jag ser den enorma fattigdomen precis bakom hörnet. Fattigdomen finns i samma kvarter som lyxen men tyvärr blundar många för den.

 • Marianne
  2012-08-01, 19:54

  Gäst

  Tycker inte Ringo ska leka med andra barns saker om de inte vill. Kallas för respekt och är lära för livet. Det är så det börjar i sandlådan hur man behandlar andra. Du ska inte bestämma om någon annan vill låna ut vad du än tycker. Man frågar först. Sedan lånar man.

 • Med.lic.
  2012-08-01, 19:37

  Gäst

  USA består av hundratals olika folkgrupper, det finns ingen amerikansk etnicitet.
  Alla är invandrare, de kan vara araber eller ryssar eller italienare!
  Vi vet att du är ointelligent, men denna drapa tar nog priset!
  Dessutom så är du nära släkt med araberna,ni tillhör båda den semitiska folkgruppen !
  Vilken ironi. - inte sant!
  Självhatet du känner måste vara maniskt.

 • Dvd
  2012-08-01, 19:27

  Gäst

  Du överträffar dig själv i dumhet genom detta inlägg. Jag är jättetrött på dina rasistiska uttalanden, allt LCHF tjöt och all förnedring av överviktiga. Att läsa sin blogg är som en dålig repris gång på gång... Gäsp.

 • En irakier
  2012-08-01, 19:04

  Gäst

  Katrin, du behöver nog lära känna en och annan arab. Det finns 221 milj araber och du drar alla över en kam? Sen har mer än en gång skrivit skit om irakier och vad se skulle göra mit dig pch din ringo. Det är jävligt rasitiskt art hålla på som du gör. Jag kan säga en och annan sak om polacker med, men jag drar inte alla över en kam. Du är så fördomsfull att jag skämms. Liksom du är jag en mamma och jag skulle aldrig bryr mig på det sättet som du gör inför min dotter. Du ska vara ett fördöme! Hoppas en irakier kidnappar dig så du aldrig får för dig att klanka ner på en arab eller irakier...

 • Kia
  2012-08-01, 18:28

  Gäst

  Härligt att du är i Nice! Jag och min man kom
  Hem precis från Nice. Jag är snygg och har en perfekt
  Kropp. Inte en gång har jag blivit antastad på nåt sätt.
  Kanske det har med Nåt du utstrålar? Vad vet jag!
  Har aldrig träffat dig. Men vilken söt unge du har!
  Njut nu av Nice!!!

 • Namn
  2012-08-01, 17:45

  Gäst

  Det finns så mycket att säga men jag orkar fan inte. Varför ska jag slösa energi och tid på att förklara något för en människa med lägre intelligens än en chimpans? Orkar inte...hejdååååå

 • Namn
  2012-08-01, 17:33

  Gäst

  Pallar läsa din skit! Vad hände med istigram? Fan så mycket bättre än skit du skriver i fylla Elr vilket korkat tillstånd du än befinner dig i,

 • Namn
  2012-08-01, 17:24

  Gäst

  الله أكبر

 • Namn
  2012-08-01, 17:11

  Gäst

  Araber är ingen nationalitet, ditt jävla pucko

 • Alexandra
  2012-08-01, 16:23

  Gäst

  Rättelse halva världen äger dem ju nästan... dem tror att dem öger hela universum kanske man ska säga.

 • Anna
  2012-08-01, 16:23

  Gäst

  Hej Katrin! Jag vill inte störa dig på semestern men jag måste få fråga dig om råd. Fick barn för 5 mån sen och gick upp ton med graviditeten och inte fan har det försunnit mycket nu efter. SÅ började med LCHF för 3 dagar sen men har sen dess bara fått massa skit från folk som säger att man inte ska äta så om man ammar. Så tänkte, jag frågar experten. Vad tycker du? är det ok?

  ha det bäst! kramar Anna

  Blogg: baana.blogg.se

 • Alexandra
  2012-08-01, 16:21

  Gäst

  Hahah Katrin, älskar dig du är så härlig och så sätter du alltid fingret på alla mina ord och meningar jag går och tänker så skönt.
  Har jobbat som reseledare så har sett ett och annat och har mött dessa folkslag. Håller med exakt i allting du säger. Dock så åker Ryssnarna upp på min lista då jag tycker att de tror att de äger halva världen.
  Håller verkligen med till fullo.

 • Mia
  2012-08-01, 16:14

  Gäst

  Herregud, jag sitter i chock.. hur kan man vara så okunnig. Det var i alla fall en kul text.. lev du i din lilla bubbla.

 • Namn
  2012-08-01, 16:08

  Gäst

  Katrin, för en gång skull håller jag med dig fullt ut. Man skall ha fördomar för statistikt sett stämmer de.

 • Namn
  2012-08-01, 16:05

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Julia i New York
  2012-08-01, 16:01

  Gäst

  Men gud lär er att ta saker med nypa salt. Det här var så roligt skrivet att jag nästan kiknar av skratt!!

  Blogg: juliainamerica.blogg.se

 • Namn
  2012-08-01, 15:40

  Gäst

  ....och mitt i alla fördomar är du själv helt felfri.. Vad tycker du om fördomar mot polackerna då tex??

 • Namn
  2012-08-01, 15:39

  Gäst

  Självklart måste du ge dig på Italienare för att Paolo Roberto är halvitalienare... *suck*

  Hoppas verkligen inte att Ringo uppfostras till att ta över dina fördomar om människor, rika som fattiga, sjuka som friska, svarta som vita, feta som smala.. Din fördomslista är lång....man mår illa!