livet inom media kategori: Läsarfrågor

Den senaste tiden har jag fått mer mail än vanligt från er. Att ni börjat kommentera bloggen är ännu roligare, mina vänner. Nu är det många av er som ställt mig samma fråga i en månads tid och jag tänkte försöka förklara hur det här går till.

"Hur ofta är man ledig om man jobbar som redaktör? Ni verkar alltid ha jobb på gång.! du är bäst!"

Allt beror ju på vilken redaktion man jobbar på. Det är skillnad att jobba med färska nyheter som Aftonbladet och Expressen eller Nyheter24. Jag kan inte svara för dom människor som jobbar på tidningar. Vi på Finest har ju en egen väg vi vandrar. Vi är ju trots allt en nöjessajt först och främst, alltså satsar vi väldigt mycket på att underhålla med roligare intervjuer och artiklar. Men detta kräver också timmar av research, oändliga telefonsamtal och tusentals mailkonversationer. Självklart har vi ju rätt till semester, precis som på vilket annat jobb som helst. Man kan väl nästan säga att vi alla är riktiga kontorsråttor på Finest då vi spenderar nio timmar framför datorn oftast. 

Det bästa med det här jobbet är att det kommer med så otroligt mycket variation, även om vi befinner oss på kontoret en heldag. Allt ifrån att skriva artiklar, sitta på möten, kolla upp bloggare till att anordna event, premiärer/förhandsvisningar, gå på pressmöten eller dylikt. Personligen är jag här för att jag älskar att skriva, oavsett ämne. Mycket mer än såhär vet jag inte vad jag ska berätta om. Hoppas alla era frågetecken nu är besvarade. Och det är inte jag som är bäst! Det är ni som är bäst, för utan er hade allt jag gör här inte haft någon mening, mina vänner!

Skapad:
10 July 2012, 12:29
Läst:
823 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Keijser innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.