It’s not whether you win or lose, it’s how you play the game

Jävla massa bilder får ni se! Men det är ju faktiskt det som är roligast och kolla på i bloggar, tycker iallafall jag 😀 höhö! 

Idag äre fan fredag. Hoppas på en massa öl idag! Blev några stycken igår också. Åkte med Josef, Wagge, Robin, Simon och Cicci till Furuvik. Är ju country festivalen där, men vi kom dit när de stängde.. Typiskt! Efter det åkte vi iallafall till fjärran och nattbada, blev inte länge eftersom våra kära Gävle poliser som har så sjukt trökigt kom dit och bad oss gå. Så det va ju bara att gå det. Och inatt när jag och en till skulle till gdg och köpa cigg, så hamna vi på ett ställe i Gävle där jag aldrig har varit i hela mitt liv. Haha kul va det iallafall. Sprang över massa tåg spår, klättra ner och upp för massa släntar, brände oss på brännessler ( stavning? ) Hamna vid nå sånt där koloni? Heter de så..? Jaja, käka hallon och morötter och grejer! haha, kul va det! 

Hoppas på en awesome dag idag med massa äventyr! =D 

Hejsan hoppsan!

Jajamen, nu ska jag börja blogga igen! Ännu en gång. Får väl se hur det går med den saken. Varför jag byter bloggar helatiden är för att jag orkar inte radera en massa gamla inlägg jag inte vill se. Så ja 🙂 Här är jag nu, och ska dela mina löjliga/galna/skit trökiga tankar med er! Hoppas ni gillar’t, puuuussss på er!