Sune är bäst!!!

Bäst Sune <3

När den här bilden togs förra året så va Sune illa därann. NU…. IDAG….är han friskare än någonsin och VANN sin förra tävling i stor stil 🙂

Sune rockar helt enkelt 🙂 

Gislaved – Byn som Gud Glömde

…inte är rätt person att skriva om Gislaved. Eftersom jag själv inte bor där längre. Tacka fan för det. När morsan dog så kändes det extremt hopplöst att försöka bosätta sig i byhålan igen. Troligtvis för att man lyckats skaffa sig en del fiender genom åren. Men det är väl som dom kloka säger: ”Håll dina vänner nära, men dina fiender närmre!”. Säger ganska mycket ändå !

_DSC0060

Det är väl i det stora hela en del utav människorna som bor kvar där, år efter år som man kanske inte riktigt fattar varför dom gör det. Jobb? Jo, kanske det. Men blir man lycklig av att bo på samma ställe år efter år efter år efter år?

Kanske, kanske inte. Men vem vet. Jag kanske kan ”rota” mig jag också. Jag har ju faktiskt världens bästa Sambo nu för tiden. Den förra, ja…ska nog inte gå in på det, offentligt iallafall. Kontakt har vi ju. Då har jag mer kontakt med dennes föräldrar vilka jag tycker är dom snällaste människorna som finns! Från det ena till det andra. Jag grillade häromdagen! Fan inte illa. I lördags närmare bestämt. Mitt under rådande Melodifestivalfinal. DÅRE tänker ni. DÅRE tycker jag också att jag va.

Men gott blev det!