Majorica factory shop and exhibition

DSC_2585Nu känns det verkligen att man är tillbaka till vardagen. Har fullt upp just nu. Nu innan läggdags tänkte jag komma in här och skriva om den första sevärdheten utav fyra på vår utflykt. Första stoppet tog oss till Majorica Factory shop, där majoricapärlor framställs. Förutom pärlorna så säljs där även andra typer av smycken. Inte nog med det så är det även ett museum där man får lära sig mer om just majoricapärlorna och dess historia.

DSC_2582DSC_2576DSC_2571DSC_2566Det var faktiskt intressant att går runt där och ta del utav en över 120 års historia. Och tänk att de fortfarande tillverkas där för hand. Åk gärna dit och ta en titt, om ni åker till mallis.

2 Kommentarer

  1. Sånt där är alltid sååå mycket intressantare, få ta del av något hantverk på plats!
    Minns när vi var på en smaragdgruva i Asien =D… charmade ägaren så pass att den gav mig ett par enkla öronhänge, HAHHAHAAA! Har fortfarande kvar dem, var dock heelt fel smak på dem så har aldrig velat ha på dem *S*

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.