Lyckad tacokväll och frukostmys

I helgen fick tösen och jag besök av L och hans söner. Jag som stundvis får huvudvärk av ett enda barn, undrade hur det här skulle gå till. Men gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. Vi hann även med en utflykt igår till Torekällberget friluftsmuseum och grillade mot kvällen. Det är faktiskt första gången jag träffat barnen och dom varandra. En lyckad helg med andra ord.

DSC_2765DSC_2751Ni vet hur väl jag tycker om att omhänderta mina gäster. Hade helst velat bjuda på en riktigt god trerätters som jag ju brukar. Men när merparten av gäster är barn så är det onödigt att anstränga sig allt för mycket haha. Och tacos brukar ju barn tycka om. Så det bjöd jag på.

DSC_2769Lördags morgon bjöd jag på en ordentligt frulle. Där barnen var mer intresserad utav att leka med varandra vilket är förståeligt. Men det blev ingen ordentligt frukost imorse. DSC_2775Och en frukttallrik såklart.DSC_2778Gjorde ett försök att göra en blomma med hjälp av ägg, kycklingkorv samt gurka haha.

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.