Spontant biobesök

18882236Efter jobbet idag drog jag på ett spontant biobesök och såg Wonder Woman. Jag är ju en sån som njuter av mitt eget sällskap, och anser det vara väldigt viktigt att ta hand om sig själv på en själisk nivå. Och just idag var jag i behov av att spendera tid med mig själv. Och filmen, ja alltså en grym sådan, verkligen. Rekommenderar den varm och ångrar lite att jag inte såg den i 3D. 

3 Kommentarer

  1. HÄRLIGT att läsa att fler än jag kan göra saker själv =)… som att gå på bio! Har många bekanta som inte skulle fixa det, tragiskt att de är beroende av att måste ha någon annan med sig för att göra saker. Sen att jag är MER bekväm med att göra mye själv och tycker det är lite små bökigt att tänka på andra är ju också lite små tragiskt, HAHHAHAHA… jajaaaa lagom är ju bäst, vad det nu är ”lagom” liksom *lol* HA en fortsatt TREVLOG VECKA, kramar =)

    • Kul att höra. Har många i min närhet som inte hade fixat det och då tycker dom att jag är konstigt haha. Men jag tycker att det är väldigt viktigt att både skämma bort, ta hand om och älska sig själv framför allt annat. För man kan inte ge andra något man inte är/gör för sig själv. Tack detsamma! ^^

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.