Torekällberget friluftsmuseum – en gång i tiden

DSC_2780Vi satt inte bara hemma med gästerna i helgen. Utan hann med en mysig utflykt till torekällberget friluftsmuseum. Jag och N har varit där tillsammans vid två tillfällen tidigare och så har hon varit där en hel del gånger med skolan. Det är mysigt, intressant och rolig att befinna sig där. Rida på ponny, titta på och klappa på djuren samt se på hur man levde i Södertälje förr i tiden.

DSC_2785DSC_2807DSC_2800DSC_2801DSC_2802Och så kunde husen och inredningen se ut. Ingen ipad och smart tv här inte haha.DSC_2787DSC_2788Barnen hade riktigt kul och tyckte det var spännande att få vara där.DSC_2847Alla tre barnen fick också åka på en ridtur på ponny. DSC_2816Och här har ni mig och min outfit den dagen hehe.

5 Kommentarer

  1. Åh har ni varit på Torekäll idag. Där är det så mysigt tycker jag. Styltorna brukade vara poppis för mina var när de var yngre. Vid styltorna har vi spenderat många timmar. Övning ger ju färdighet, så blev det också.

    Ha en fin kväll /KAmilla

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.