Strandhäng i Porto Cristo och likörprovning

Hundra år senare, kommer den tredje och fjärde delen av dom fyra sevärdheterna. Men ni vet som man säger. Bättre sent än aldrig. Så den tredje är strandhängen i Porto Cristo, vi var där i nästan en timme. Väldigt fint, det gick en en del båtar därifrån på andra sidan. Och så massa turister. Någon härinne ville veta namnet på stranden, ifall du fortfarande hänger här så heter stranden Porto Cristo efter själva området. Jag hade ingen aning om att vi ens skulle ha vägarna förbi en strand, annars hade jag packat med mig badkläder till N.

DSC_2636Glass fick hon i alla fall mumsa på medan hon njöt av utsikten och betraktade vattnet.DSC_2640DSC_2641Sen hittade hon något intressant som hon tydligen ville ta en närmare titt på.DSC_2645Till slut kunde hon inte låta bli att doppa in fötterna i vattnet.DSC_2648Sen fick hon äta färdigt glassen innan vi tog en snabb rundtur runt stranden.DSC_2673Den fjärde sevärdheten var egentligen inte så mycket för min del då jag ju inte konsumerar alkohol. Det var likörprovning i en keramikaffär. Medan dom andra åkte runt såna här (bild ovanför –  det stod en hel del där) och provsmakade på likörer så tittade N och jag runt på all keramik dom hade. En massa häftiga och udda saker hade dom, men vi köpte inget med oss.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.