Mysig promenad runt om Bellevue

Dagen innan vi skulle resa tillbaka hem till Sverige från Mallorca, så tog vi en ganska lång promenad runt om i Bellevue som är området där vi bodde. Väldigt fint och barnvänlig område som är nära till det mesta. Det fanns ett litet område där man gick i en smal väg mitt i en sjö. De som följer mig på snap fick möjligheten att se och njuta av utsikten. Jag hade ju köpt internet för en hel vecka för både mobilen och datorn (till N och bloggen) så var ganska flitigt på snapchat.

DSC_2692DSC_2695DSC_2696DSC_2699Den här lekplatsen gapade konstigt nog tomt under nästan hela vår vistelse där.DSC_2701Men N gick gärna dit och lekte vid ett par tillfällen.DSC_2709DSC_2713Ååh dessa två bildder ovanför är mina favoritbilder från den fotopromenaden.DSC_2717Efter promenaden var det dags för en bit mat. Denna restaurang som ligger precis vid lägenhetshotellet åt vi på varje dag. Trerätters till mig och tvårätters till N, för ett förmånligt pris. Men hela det område, alltså Bellevue kan jag varmt rekommendera. Vi trivdes där verkligen.

6 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.