På mitt soffbord

DSC_2404Har tröttnat på det dekorationen på soffbordet och känner att det nu är dags för en förändring. Så här ser det ut just nu, minus en ljusstake, den tog ungen sönder. Så bara en som står där nu. Det var fem stycken i början, och jag tänkte ta och köpa ett nytt set.

DSC_2406Framifrån…. tänkte att jag kanske plockar bort böckerna och ställer dom på bordet bredvid. Och bara låta ljusstakarna stå där, alltså när jag köpt ett nytt set. De är i olika höjder så blir nog snyggt. Hoppas kan man ju alltid.DSC_2410DSC_2411Jag liksom N har en hel del böcker, men dessa tre är mina favoriter. DSC_2402Jag har två soffbord och på den andra som är lite lägre och fyrkantig står denna fina vas med potpurri med dofter av både äpple samt vanilj och så mina naturtrogna rosor. Får se om jag låter den stå kvar eller lägger något helt annat där.

Och på tal om förändring så lär utseendet på bloggen komma att förändras inom kort.

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.