Äventyrsdag i Stockholm med coolaste ungen i stan

Gårdagen var en väldig lång och dyr dag. Hemmet lämnades vid 8 tiden och vid 9 tiden på kvällen var man tillbaka. När vi dessutom missade våran hållplats på vägen mot fjärilshuset så blev det en ordentligt sightseeing genom hela hagaparken i värmen haha, tur man har en tålmodig och nyfiken unge. Dock var det värt det och vi var mer än nöjd med dagen. 

DSC_2881DSC_2871Vi började vår äventyrsdag i Mall of Scandivanian i Solna med ett biobesök. Vi såg filmen baby bossen i 3D.DSC_2882DSC_2887Det var första gången för lilla damen att se den enorma gallerian och hon ääälskade det. Höll på att glida och stundvis springa runt att jag blev tokigt haha. Men hon hade sååå himla kul och jag blir ju glad utav att se henne så glad och livlig.DSC_2892DSC_2891Efter filmen åt vi buffé på en japansk restaurang. Fin restaurang med cool inredning och intressanta smaker på maten.DSC_2995DSC_2975Efter maten var det dags för överraskningen jag hade till N – ett besök till fjärilshuset. Nu var det hennes andra gång men sist var hon ett par år yngre. Och det märktes, för den här gången strosade hon runt och verkligen tog sig tiden att se precis allting. Varenda lilla grej skulle studeras och utforskas ordentligt, gärna bomba morsan med en massa frågor som jag ibland inte ens kan ge ett vettigt svar till. Men då svarar jag ärligt att jag faktiskt inte riktigt vet. 

DSC_3008DSC_2942DSC_2937Lite av dom vackra fjärilarna.DSC_2903DSC_2919DSC_2980Förutom fjärilar så har dom en massa andra djur och till och med insekter. Där finns bland annat rovfiskar, olika andra sorters fiskar, hajar, skorpioner, spindlar, sköldpaddor som denna på bilden och såna som lever i vatten m.m 

DSC_3016Efter fjärilshuset åkte vi tillbaka till Mall of Scandinavian där ungen fick shoppa loss inne i H&M. Det blev även en sväng på systemet inför morgondagens middagsinbjudning. Och så fick hon leka av sig en hel del på lekrummet medan jag satt och laddade på min mobil. Därefter fikade vi en liten stund för att slutligen dra hem. En lyckad dag helt enkelt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.