Begränsa inte dina utmaningar, utmana dina begränsningar

Min ledighet lider nu mot sitt slut. Min sista lediga dag är imorgon, sen är det back to work. Även fast jag inte gjort något märkvärdigt (ja förutom trippen till Riga då) så är jag nöjd med ledigheten som helhet. Det har varit välbehövligt och nödvändigt för mig att ha fått vara ledig vid just denna tidpunkt. Nu när jag samlat in ny energi är planen att jobba en hel del denna månad för att sedan vara ledig och hitta på nåt med N i augusti strax innan hon börjar skolan och ishockeyskolan. Jag har även efter att ha velat fram och tillbaka mellan olika skolor och utbildningar kommit fram på vad jag vill plugga till. Eftersom inredning är ett stort intresse hos mig och att jag har ett öga för detaljer, så vill jag mer än gärna kunna jobba med det. Ska därför inom kort påbörja en yrkesutbildning till certifierad inredare och diplomerad homestylist. Haha vetskapen om att fleeeera tusenlappar av mina sparande pengar kommer att gå till detta gav mig lite ångest ett tag där, jag ogillar att inte ha en viss summa sparat, samtidigt ser jag detta som en investering. Att inreda är ju något jag tycker är så himla kul, då det plockar fram min kreativa sida. Så detta vill jag, pengar kommer och går, det är liksom bara att fortsätta spara.

Snapchat-1008319100Snapchat-139114726220170709_191910Spenderade kvällen igår med D. Vi åt kinesisk käk och babblade en massa. Och jag verkligen ser fram emot att få inreda och vända hans lya upp och ner. Det lär komma att bli extremt skojigt men även lite av en utmaning. Taggad som få är jag hehe.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.