The winter is here

Damn vad epic första avsnittet av game of thrones sjunde säsong var. I år kom den ju väldigt sent så man har fått gått och längtat i vad som kändes som en evighet. Jag var så spänd igår att jag skulle ha sprängt utav spänning vilket sekund som helst. Dreamfilm levererar och det är kul att ha något att se fram emot nu när jag sagt upp mina tv kanaler, palla betala för något man nästintill aldrig tittar på. Men på grund av N har jag skaffat mig netflix. Igår kväll var man on point, skulle träffa min bästi och knäppgök L. Blir inte riktigt klok samt förstår mig inte på honom ibland. Mina nerver och tålamod prövas verkligen hårt ibland och nu på sistone har jag fått påminna mig om att det inte är värt fängelsetiden. Men tur att han faktiskt är en urgullig och underbar varelse. Annars hade jag förmodligen redan suttit inne vid det här laget haha.

För övrigt så är jag onödigt glad idag hehe. Den där utbildningen som jag tänker gå på, så kommer det jobbas väldigt mycket i både 2D samt 3D och sketchup är en program man efter utbildningen kommer kunna att bemästra. Laddade därför ner en 30 dagars prov version av programmet på engelska. I början fattade jag inte ett skit, men youtube is the shiit så har nu kommit igång. Håller på att rita en massa hus och leker mig fram. Finner det både fascinerande, coolt och otroligt häftigt, därav varför jag är sååååå onödig glad. Alltså ni kan inte förstå hur mycket jag längtar efter att gå den här kursen. Det är lite oklart om jag börjar nu i hösten, vilket jag givetvis önskar mer än något annat just nu, men den ansvariga verkar vara på semester.

20170718_141109

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.