Sovrum: före och efter bilder

Tidigare idag var jag hemma hos någon som jag kommer att hjälpa till att inreda om hennes lya. Var där, kollade igenom och diskuterade hennes smak och förväntningar. Så så fort hon är redo att inhandla det vi kom överens om så ska jag sätta igång med stylingen. Och nu när jag även fått min feedback på min senaste inlämningsuppgift, tänkte jag ta och dela med mig utav före och efter bilderna. Valde att styla om vardagsrummet och min sovhörna som ju ”hänger samman”.

Före bilderna är ju lite sådär, men egentligen är det bara bra – ju fulare/skitigare före bilder desto mer ser man skillnaden på efter bilderna haha. Här kommer sovhörna, själva vardagsrummet tänkte jag skulle få ett eget inlägg.

FöreDSC_3447DSC_3453EfterDSC_3473DSC_3471FöreDSC_3448EfterDSC_3482DSC_3480FöreDSC_3455EfterDSC_3475DSC_3476FöreDSC_3450EfterDSC_3484Sådär ja. Alltså vilken skillnad. Flyttade vissa möbler/prylar och vissa tog jag bort. Ville ha så lite som möjligt. Det enda ”mindre bra” jag gjorde enligt läraren var att sladdarna syntes. Mest på bilderna på vardagsrummet. Och inför lägenhetsvisningar ska dom helst tas bort och inte synas på bilderna alls. Så där lärde man ju sig något.

6 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.