Vardagsrum: före och efter bilder

Och här kommer före och efter bilderna på vardagsrummet. I samband med inlämningsuppgiften och hela inredningen har jag köpt nya prylar som tex den stora växten, den vita golvlampan, mattan i sovhörna och lite små saker. Utgångsläget var dock att utgå från den befintliga inredningen och skapa en ganska stor förändring genom enkla och små ändringar.

Plockade bort det jag ansåg onödigt, köpte hem några prylar, flyttade runt lite möbler – vissa av dom är sånt som befunnit sig i andra rum. Tex som skrivbordet och bokhyllan som egentligen är tösens. Just skrivbordet hade hon absolut inget emot att byta då det för henne innebär mer plats/förvaring. Alltså jag ser så fram emot att påbörja steg 2. Såsom jag förstod det så får jag min diplom till homestylingen och kan då börja att jobba som diplomerad homestylist och inreda lägenheter/hus inför försäljningar. Sen fortsätta till steg 3 och 4, lära mig 3D programmet sketchup, göra en 6 veckors praktik och blir då certifierad inredare och kan jobba med alla inredningar oavsett omfattning. Om jag längtar?? JAAA!!

FöreDSC_3377EfterDSC_3522DSC_3539DSC_3546FöreDSC_3378EfterDSC_3534FöreDSC_3380EfterDSC_3557

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.