Klassisk svensk husmanskost

Vad dagarna flyger. Nu när jag inte jobbar lika mycket längre och knappt kör dubbelpass på helgerna, så kändes det verkligen nu i helgen när jag körde dubbel. Tanken var att jobba året ut, men eftersom situationen med N nu kommer att förändras lite så började jag redan igår att söka nya tjänster. Annars var L här idag, besöket blev kortare än jag hade föreställt mig. Jag hade tänkt bjuda på lite klassisk svenskt husmanskost, men vi anlände samtidigt hemma hos mig så hann ej fixa klart innan han åkte iväg. Han skulle dock komma förbi jobbet imon, ska ta med mig maten så vi kan käka det till lunch tillsammans.

Blodpudding med fläsk, potatis och lingonsylt. Och så min goda iskalla vatten med citron, ingefära och gurka.Hehe det var faktiskt första gången jag åt blodpudding. Tyckte inte det var särskilt gott och inte smakade det äckligt heller. Det gick liksom att äta, och åts ju liksom tillsammans med annat.

4 Kommentarer

  1. Är inte så speciellt förtjust i blodpudding om det inte är min kollegas recept…. oooh my gud!! Den är såå luftigt som ett mörkt bröd med liite sötma i, skall drickas med nypressad apelsinjouice till<3 + knaperstekt fläsk också =D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.