And then shit happened

Dagen efter jag skrev mitt föregående inlägg, alltså i torsdags, hade jag oturen att tappa min lilla trogna bärbar dator ovanför. Det hela gick så snabbt och vänsterkanten av skärmen sprack och halva skärmen blev helt svart. Blev så ledsen och typ bröt ihop. Alltså jag MÅSTE ha en dator. Jag har ju i och för sig min surface som ju är bra, men det går ju inte att ladda ner vissa program, och dom allra flesta appar där, vilken gör den platta helt värdelös för mig.

Ringde L som körde hit och tillsammans åkte vi till en affär för att försöka laga datorn. Men det visade sig att det skulle kosta nästan lika mycket att reparera den som att köpa en ny. Så det är bara att kasta, tyvärr. Vi köpte en sån där grej för att överföra bilderna och så. Tror ni inte att den med började att krångla? Alltså ibland har jag sån där jävla otur att det inte är sant. Sen trodde jag att jag inte skulle börja med 3D programmet sketchup på utbildningen förens på steg 3. Har nu i veckan precis påbörjat steg 2 och det ska redan ritas och inredas med sketchup. Så tyckte det var lika bra att köpa en ny dator, det blev en allt i ett stationär dator som beställdes igår. Inte exakt den som jag önskade mig men en nästan likadant.

Och angående kosten så funkar det bra. Jag kommer att skriva mer utförligt om den när jag får min nya dator. Men i torsdags, som alltså var första gången så intog jag thé ( varmt vatten med riven ingefära, citron och två matskedar msm) och en halv vattenmelon till frukost. Till lunchen blev det den andra halva vattenmelon. Till middag bjöd L på ugnslagad kycklingklubba med couscoussallad med avokado – jättegott, ibland så kan han verkligen. Mot kvällen drack jag den där ingefära thé. I fredags gjorde jag biffar av rivna morötter, zucchini, potatis, ingefära, vitlök, lite potatismjöl och ett par ägg, det åt jag med broccoli och blomkålsmos. Det blev så mycket att jag även ätit det nu på helgen med lite avokado. Bakade även matbröd med kokosmjöl igår. Har tagit bilder och skriver som sagt mer om det när min nya dator anländer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.