Kvällen då just dom dök upp..!

Som många förmodligen märkt är jag tillbaka i Sundsvall. Tiden i Stockholm har varit helt otroliga!

Allt jag gjort, från lugna kvällar till fest ute kommer i morgon men kände att jag behövde uppdatera nånting: kvällen från studentskivan.

Såhär efteråt har jag väl lite svårt att inse det själv, efter så många år.

Jag, Lisa och Hanna E åkte gemensamt in från Mörby, Rebecca och Ida var redan på Estelle. Vi ställer oss i kön ovanför tunnelbanan och jag vänder mig om och vilka står då där… Karin, Hanna F och Philippa från basketlaget jag spelade i innan jag flyttade. Kunde jag göra annat än att skina upp än när Hanna kom ner till mig och hälsade. Senare under kvällen träffade vi även på Elin G och Vendela från laget 🙂

Allt kändes som förut, bara att vi alla är lite äldre. Vid 12-slaget när det blivit torsdag sjöng vi för Angelica som fyllde 19. Jag passade på att beställa in en flaska champagne som jag, Karin, Hanna, Philippa och Angelica kunde dela på som lite ”birthdayspecial”. Det blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt och dans. Precis som jag hade hoppats på.

IMG_6149 IMG_6154

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.