OFF TO STOCKHOLM

Nu bär det av till Stockholm! Har precis varit och hämtat upp en bil på Hertz som jag ska köra. Är faktiskt en aning orolig med tanke på vädret. Det är fullkomligt kaos med all snö! Kommer att köra försiktigt upp. Känner mig dock hyfsat trygg i att köra en Volvo hehe ;) Anledningen till att jag åker upp nu är för att jag skall flytta hem älskade Julia! Hon flyttar hem till Göteborg vilket är helt fantastiskt! Ikväll skall vi vinka av Stockholm för Julia vilket kan betyda kaos på Stureplan! Off we go!!!!!!image

SVAR FRÅGESTUND DEL 2

1. Hej! Jag har nästan följt din blogg sen start. Du är sån inspiration! Jag undrar om du kan ge tips vid jobbsökande, t.ex hur ett CV och personligt brev ska se ut och vad man ska svara vid intervjuer. Du verkar minst sagt ha framgång med jobb! Kramar

Åh tusen tack! Roligt att jag kan inspirera dig J Mitt bästa tips är att försöka väva in så mycket intresse och utforma ditt personliga brev utifrån det jobbet du vill ha. Sedan att ligga på, visa att du ÄR intresserad exempelvis ringa och presentera dig för ansvarig rekryterare. Är du riktigt modig så är det super att gå dit personligen och visa ditt intresse! Vilken arbetsgivare vill inte ha en person som verkligen vill ha jobbet och kämpar för det? Det är det svårt för mig att säga vad man skall svara vid frågor etc, men en sak som är SUPERVIKTIG vid en intervju är att alltid ha ögonkontakt med intervjuaren. Det ger ett säkert och personligt intryck!

 2. Kan du lägga upp bilder från din lägenhet? Kul med inredningsinspiration, inte bara mode

 Absolut! Skall bara städa lite hemma först ;)

3. Favoritmaträtt – den du lagar själv och även vad du gillar att äta på restaurang?

 Jag är väldigt svag för goda och fräscha sallader. Kan vara alltifrån kyckling till vegetariskt med chevré. Jag beställer alldeles för ofta Caesar! Ritkig tråkmåns :P

5. Bästa tipsen för att få känna sig som en hottie på stranden i sommar? Vill bli en beach babe!

Det är nog att hitta en bikini som du känner dig snygg i tillsammans med en snygg hatt och fina solglasögon. Investera i en snygg tunika, otroligt användbart!

 6. Hur uppnår man den där lyxiga känslan modemässigt utan att lägga en hel förmögenhet? Studenter har tight budget..

Försök att hålla dig till basicfärger som beige, vitt, svart, grått och blått. Lättast att få lyxig känsla tycker jag det är att matcha en outfit I samma färgskala. Exempelvis helsvart, helgrått eller beige, a du förstår :)

7. Hur löser du en fuldag när man känner att garderoben ekar gapande tom, make up-en vill inte bli bra och frisyren står åt alla håll..? Vad klär man sig i dessa dagar?

Helt ärligt så löser jag dom oftast inte! Jag är verkligen inte feg för att gå ut osminkad, mjukiskläder eller köra stavgång på avenyn! Skämt åt sido :P Jag brukar klä mig en sådan dag i något jag inte haft på väldigt länge och kombinera med något annat som jag inte haft pålänge! Det blir alltid succé med något gammalt fynd i garderoben ;) En donut i håret räddar även alla tröttdagar!

8. Går man ned i vikt av detoxen du gör?

Självklart! Kalorier in, kalorier ut!

9. Bästa beauty product?

En bra highlighter!! En ljus ögonskugga funkar också bra som highlighter!

10. Favoritbloggar?

Just nu har jag nog ingen faktiskt! Är sämst I hela världen just nu på att både skriva min egen och läsa andras! Hinner typ inte!

11. Hej! Tack för inspirerande läsning. Verkar som att du inte bara har koll på kläder och skor när det gäller stil utan även inredning. Har fått se små glimtar av ditt hem på dina bilder men skulle du inte kunna visa mer? Hur du håller ordning på kläder och smycken osv, vad du tycker är fint för att få en lyxig känsla hemma osv.
Tack!

Vad snällt av dig! Jag skall absolut lägga upp mer bilder på mitt hem! Mitt absolut bästa tips för att hålla ordning bland kläderna är att låta de hänga på galgar istället för att vika det. För att få en lyxig känsla hemma är nog det enklaste tipset att använda boxar eller lådor från skor eller väskor som dekoration. Själv har jag mina Hermésaskar på ett fint bord som jag gillar väldigt mycket. Enkelt och snyggt!

Fortsättning följer ;)

ENJOY THE PRESENT

image

Ibland blir man verkligen helt stum av tanken kring hur fort tiden går! Något som en fin kollega sa till mig en gång som jag alltid kommer att ha med mig. Enjoy the present! Det är så lätt att hela tiden blicka framåt och tänka att om ett år eller till sommaren etc. Viktigt att stanna upp och känna hur mår jag idag och vad vill jag göra för mig själv för att just denna dagen skall bli det bästa av det bästa möjliga! Ibland kan jag komma på mig själv att jag liksom vill spola fram tiden pga av något som är jobbigt eller för att man längtar till något speciellt! Se till att alla dagar blir något att längta till. Nu mina kära läsare vill jag att ni tänker på ”idag”. Kan låta klyschigt men det är så fruktansvärt sant, för du vet inte om du ens får uppleva morgondagen…

KLICKAT HEM

image image image Ja nu tänker ni säkert att jag är helgalen men jag har beställt några klänningar från Nelly EVE för att inte hamna i samma situation som förra året når jag var tvungen att köpa balklänning till vårbalen samma dag! Tänkte prova och se vilken av dessa jag gillar bäst! Vilken tycker ni? Baddräkten är från PHAX swimwear och kommer göra succé i sommar med mina nya solglasögon från Céline och en hatt!image image