SUDIO SOUND TÄVLING

Något jag absolut inte kan leva utan är mina hörlurar från Sudio! Grymt ljud och snygg design! Därför tänkte jag ha en tävling på bloggen och lotta ut ett par till er mina kära läsare! Det jag vill att ni skall göra är att ni berättar om ert bästa minne när det kommer till ljud och musik! Jag drar själv vinnaren under nästa vecka så shoooot!

Läs mer  på http://www.sudio.se/

Skärmavbild 2015-01-28 kl. 20.15.47IMG_0252-1Skärmavbild 2015-01-28 kl. 20.21.29

Länk

Skärmavbild 2015-01-28 kl. 05.42.59Måste berätta för er om Jane & Sophie som är en helt ny webshop med fina smycken. Finns otroligt stilrena, läckra smycken med en lyxig känsla så ni måste in och kolla! Något som ger full pott är att priserna dessutom är väldigt bra! Själv har jag klickat hem ett armband och ett par örhängen! Vad det är får ni se när det anländer :)

http://www.janeandsophie.com/

WORKOUT MODE

imageVaknade superpigg halv 5 imorse och gick upp till gymmet och körde cardio en timma innan jobbet. Var supertrött efter jobbet så gick hem och la mig en timma och sov. Vaknade full av energi och körde ytterligare ett mördarpass på löpmaskinen! Den känslan jag har nu efteråt är oslagbar!

PANGKALAS

imageDet blev verkligen en snabbvisit i Stockholm i helgen. Dock hann vi med det mesta! Träffade Carro, Patrik och Chloé. Var nere på stan och kika i några butiker på Birgerjarlsgatan. Stöka loss på kvällen med Julia och Jennifer. Besökte Escalier och V.  Det bästa av allt var trots allt att jag fick med mig Julia hem till Göteborg! <3imageimageimageimageimage