BESÖK HOS HELENA

I torsdags så var jag hos Helena på Faceclinic för lite touch up! Vi fyllde i läpparna och även botox för ett förebyggande syfte. Känns otroligt bra att börja i tid för att även ha fina resultat i framtiden! Något som jag och Helena diskuterade var även att jag innan jag gick till Helena så var jag spruträdd! Idag har jag inga problem alls med detta vilket beror på den trygghet hon ger. Jag vet att många tycker att det är läskigt och är rädda för att det skall göra ont! Självklart är det väldigt individuellt med vad man tycker gör ont osv men jag har alltid Embla (bedövningskräm) innan jag gör läpparna och det känns knappt!

En annan väldigt positiv sak efter att jag började behandla mig hos Helena är att jag slutat gnissla tänder! Har inga spänningar längre och det är otroligt skönt att slippa detta elände som uppkommit på senare tid. Innan kunde jag vakna på nätterna av att jag gnisslade och spände mig något fruktansvärt! Jag tycker också att det är mycket viktigt från min sida påpeka att jag absolut inte vill ändra mig utseendemässigt på något sätt utan bara förbättra det man har! Naturlig look är A och O för mig och några ankläppar eller annat trams är absolut inget jag står för eller någonsin skulle vilja göra! Därför känner jag mig väldigt bekväm och trygg i att berätta och prata om detta samt rekommendera Faceclinic till er mina läsare!

Den sista bilden är ifrån torsdags em och är lite svullen men inget synligt så! Inget smink så det är totalt the naked truth 😉 Helena är så duktig verkligen och hon rekommenderar jag absolut om ni skall göra detta!  
DSC_1074DSC_1073IMG_3332

En tyckte om “2”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.