En paus

Efter att ha bloggat konstant sedan 2006 så är det nu dags för mig att ta en liten paus från bloggandet. Jag har även sagt upp mitt kontrakt med Finest så slutar som toppbloggare här. Varför? Vi var helt enkelt inte gjorda för varandra! Jag trivs bättre med att vara egen. Lite som jag känner i alla sorters förhållanden jag har, jag kvävs lätt, till och med i bloggform! 

Hur som, jag lägger nu ner bloggen för att koncentrera mig på mig själv och inte ha ytterligare ett stressmoment i mitt liv. Måste ju enligt doktorn ta det lugnt om jag inte vill gå in i väggen och kollapsa! 

Om jag börjar blogga igen så kommer jag att göra det på min vanliga sida wildas.com.

Ni kan ju alltid följa mig på intagram istället; vildatilda heter jag där! 

Om jag känner mig själv rätt så kommer jag få abstinens rätt snabbt och börja inom en snar framtid, men för nu så måste jag faktiskt säga hejdå! 

Kitty

Som ni kanske vet så förlorade jag min älskade Kurt (min katt) för ett tag sedan. Jag saknar honom som tusan! Var precis och rensade hans grav och vattnade blommorna där.

MEN, jag har bestämt mig, jag ska skaffa två katter denna gång! Kurt var en Maine Coon och dom är så otroligt vackra så funderar på att köra på samma ras igen. Har kollat lite på blocket under dagen nu! Ska dock inte ha nu nu nu, utan vill nog ha en om ett tag, när jag fått lägenheten och kommit igång med jobbet och allt liksom! 

Dom ska heta Kitty och Fluffy! Wie, jag ska skaffa familj! 

Bloggen

Jag vet att bloggningen från Miami var en besvikelse. Men helt ärligt, jag hann inte ens sova, ännu mindre hann jag blogga. Nu är mitt liv kaotiskt, jag är sjuk och bor hos mina föräldrar i 16 dagar till. Min kamera försvann i flytten, min dator kraschar om jag tar bilder med den och min iPhone strejkar. Ja, jag har inte varit den bästa. Det är jag fullt medveten om. Så; förlåt! Vi får se vad framtiden erbjuder min blogg och mig. Kanske sker lite förändringar.

Karolinska

Från läkaren till labbet för blodprov. Fick lämna 8 rör blod, och kiss!! Inte 8 rör kiss dåra men ja, ni förstår? Påväg till Karolinska nu för cellprover samt punktera/testa en knöl i min hals. Hoppas verkligen att jag får reda på varför jag mår så dåligt så jag kan få ett stopp för det!! Håll en tumme för mig <3

Får vi se om de har något vettigare att säga än ”det är stress, du måste ta det lugnt” denna gång. By the way, sitter breved en kärring som STINKER tant parfym och sitter och sminkar sig. Ragga på läkaren eller? Nej men på riktigt, lugna ner sig när man är på en läkarmottagning, jag höll på att spy när hon började spraya!

Ganesha

Jag funderar på att tatuera in en ganesha på armen. Det är en hinduisk Gud som står för massa bra saker. Blir dock lite osäker på motivet om jag verkligen ska göra den eftersom att den är från en religion, som jag inte tror på? Vad tycker ni. Kan man tatuera in en gud fast man inte tror på religionen, bara vad den står för? Hum. Jag är osäker. Den skulle dock vara jävligt cool på mig. 

 

(Det går inte att ladda upp bilder för tillfället så ni får googla om ni vill veta mer om den 😉 )