26 BIRTHDAY

Min 26-års dag var helt amaazing & crazy. Kan inte ens fatta att jag fyllt 26 år, vart har tiden tagit vägen. Känner mig fortfarande som 20 förutom att jag är betydligt mer säker och starkare i mig själv, det låter så töntigt att säga att man mognar i sig själv med åldern men det stämmer for sure.

Åter till min födelsedag, samlade alla brudarna på salongen innan, (min syster kom och överaskade mig, blev så chockad och rörd, hon körde alltså 50 mil för att överraska mig en dag, bästa) Sedan drog vi och rockade Bubbles & Brunch dagsfest, hade såå kul, vi dansade som om inga andra existerade runt oss, feeeett kul. Tillbaka på salongen för massa plockmat och fler folk som anslöt sen vidare ut på kvällen, epic day/night!!!

FINEST AWARDS 2016

Mitt femte år i rad som jag gick på Finest Awards, alltid en sådan grym & uppstyrd gala och det var inget undantag iår heller. Såå kul att få klä upp sig lite extra och träffa alla vänner & bekanta, Finest Awards är något utav det vanliga. I LOVE IT. Lite pics från min outfit och kvällen!

SPORTY SPICE

Något jag gillar som blivit mer och mer trendigt dom senaste åren är street-stilen. Jag har alltid diggat den stilen och varit bekväm i den, men oftast känt mig lite ”nerklädd” om jag kommit i en tischa med tryck när andra har fina blusar typ. Numera ser man det överallt, och sneakers har blivit en signaturgrej och känns mer accepterat än vad det var förut. FINALLY säger jag!

Jag matchade mina nya naglar med mina senaste Nike, airmax, neon röd/korall.

 

Easter • Phone pics

Hoppas ni alla hade en fin påsk. Jag var uppe i Norrland på rehab, tog det bara lugnt med family, exakt vad jag behövde. Har alltid miljontals saker att göra när jag är i Stockholm så att komma hem är min fristad där jag bara kan vila och ladda batterierna igen. Älskade att det fortfarande var snö kvar också!

 


  

BRAAIDZZ

En grym lösning på en Bad hair day är helt klart flätor, helst utbakade då jag tycker de ger en tuffare attityd än inbakade. Det är både enkelt, snyggt och hett nu i vår

 

Sunday in my Calvin Klein

No pants are the best pants ha, älskar söndagar i confy clothes. Jag bor i mina Calvin Klein underkläder hemma, skönare set får man leta efter. Hoodien är nyligen köpt på min favvo-butik Forever 21, gillar verkligen att den är magkort.

 
  

Event • Erwik Communication

Igår var jag och Lizelott förbi Stureplanskliniken för ett event som Alexander Erwik (Erwik Communication) anordnade.

Såå längesedan jag ens var på något event, känns som jag gått i ide hela vintern. Hur som var det ett grymt trevligt event. Alltid bra uppstyrt med Erwik i spetsen. Bland annat presenterades Stureplans ”minilyft”, en fortsättning på det så kallade Stueplanslyftet, som gjorde succé när det lanserades förra året.

Det bjöds på massa god plockmat, magiska små efterrätter och vi fick med oss en generös goodiebag hem. Jag använder redan dag & nattkrämen från Restylane sen tidigare så jag blev sjukt glad med påfyllning av favvoprodukterna. Sen är det alltid kul att prova på lite nya grejer!

Tack Erwik Communication & Stureplanskliniken!

 
  
  

WORK WORK WORK • HÅRBUTIK

Jag fyndade dessa brallor på Gina Tricot tro det eller ej. Har letat ett par beiga utsvängda mocca byxor länge utan resultat. Eftersom jag har så långa ben har jag problem att hitta byxor som går enda ner, jag gillar typ att dom släpar lite när jag har låga skor för då blir dom helt perfekta till heels.  Dom kommer bli sjukt användbara till våren/sommaren!