26 BIRTHDAY

Min 26-års dag var helt amaazing & crazy. Kan inte ens fatta att jag fyllt 26 år, vart har tiden tagit vägen. Känner mig fortfarande som 20 förutom att jag är betydligt mer säker och starkare i mig själv, det låter så töntigt att säga att man mognar i sig själv med åldern men det stämmer for sure.

Åter till min födelsedag, samlade alla brudarna på salongen innan, (min syster kom och överaskade mig, blev så chockad och rörd, hon körde alltså 50 mil för att överraska mig en dag, bästa) Sedan drog vi och rockade Bubbles & Brunch dagsfest, hade såå kul, vi dansade som om inga andra existerade runt oss, feeeett kul. Tillbaka på salongen för massa plockmat och fler folk som anslöt sen vidare ut på kvällen, epic day/night!!!

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.