Shoppat julgåvor i mängder!

Hejsan bloggen! Har nu kommit hem från Bodö där jag och Karin har varit och shoppat julgåvor i mängder såg ut som en sop tipp bak i bilen helt seriöst. Kom just på att jag glömmde inlagningspapperet kvar i bilen.. Aja hur som så har det verkligen rykt om min kort idag! Är så Snäll och de är jag alltid hihii 😀 Ska nu annars bara sitta här hemma och slå in alla packet och skriva fina små kort kanske om jag kommer på vad jag ska skriva! 

Måste säga att Bodö är en jätte bra shopping stad. Man behöver inte änns åka in till centrum för att hitta allt man behöver! City Nord har ju allt och det som inte finns inne där finns på andra shopping center 2 meter där ifrån! ÅÅ är så nöjd med mina julgåvor. Tror detta blir bra! Ni får inte se vad jag köpt därför jag blurrat men ni får se ungefär vad 😉 Dock vet Christian vad han ska få men inte riktigt allt därför jag blurrar 😉 God Jul!

Detta fick jag i paketet i morse 😉 En surfplatta som är med Windows 8 😀 😀 😀 Happy boy jag är! Fick den av Christian. Samtidigt kan man docka den till en skrivbord så den blir en mini pc istället 😉 smart och bra! I like!

Ganska så fullt vart det med mina och karins julklappar 😉

Julpaket till mig! :D

Hejsan bloggen! Har nu varit och lämnat av Christian känns jätte hemskt.. Är helt ensam här nu så sitter och gråter några tårar av ensamhet just nu… Har annars en kul sak att berätta! Har fått ett julpaket så var i posten och hämtade det just! Vet exakt vad det är eftersom jag och Christian beställede det tsm som min julklapp thihii. Ska se om jag klarar att hålla mig i från det innan jul men kan säga så här att jag måste ha något att trösta mig med nu när Christian inte är här så kan bli svårt att inte öppna xD
Kan ni gissa vad det är? Kan säga att jag är bland dom få som har en sån här just nu 😉 Är så glad! <3

Fasnat för det igen!

Hejsan bloggen. Vad händer i eran värld? Här sitter jag och lyssnar på Medina. Fasnar alltid för hennes album. Hon har två nya eller det speciall kanske inte är så nytt men de finns iallafall inte på Spotify så jag sitter och dunkar dom nu. Skit bra låtar är det och Danskan gör det bara bättre. Tycker de är så kul spåk. Önskar faktiskt jag kunde prata det. Låter så jävla nice iallafall. 

Tänk idag är det sista dagen med Christian på några dagar.. Hemskt har inte sovit själv på mer än ett halvår nu och så kommer det så fort. Som tur är det bara 3-4 dagar så kommer gå fint. Är ju jul och vissa må jobba till på Fredag-Lördag.. Dock blir de pengar till sen så klagar inte. Hoppas allt är bra med er sötnosar ska nu mysa lite så vi hörs senare 😉

Inte ett enda är till oss!

Hejsan bloggen! Har nu äntligen fått till granen. Fick lov att åka till Nile och köpa nya ljus för dom gammla hade ju gått sönder. Kolla så fint de blev! Sen av våran förvåning såg vi att av ALLA paket som ligger under granen så är 0 till oss xD Dock kommer dom lite senare iallafall Christians paket kommer komma dit just innan jul om jag nu får det till 😉 Tänker inte skriva här vad han ska få i julklapp men kan säga så här att eftersom han fyller år 30 December så ska han få något som hör till Julklappen 😉

Kommer bli jätte bra iallafall för vi har pratat om det tidigare. Ska hjälpa C med julklapparna så vi hörs senare puss

 

Satans jävla skit!

Helvetes jävla kuk… Var just jätte taggad på att sätta upp julgranen så jag satt där så fint och fixade den och började sätta dit ljusen.. När jag är klar med dom så tänkte jag ju starta ljusen men tror ni inte att de är något fel med den så bara halva lyser.. SATAN. Har inte testat en sak som är svår att förklarar här så ska nog göra det efter jag skrivit detta inlägg. Hur som så är det så jävla typiskt. Jag som var så taggad och nu kan jag inte änns sätta upp den. För ingen julgran utan lampor i den. Därför måste jag sätta iväg på lamp jackt senar idag och har faktiskt ingen aning om vart jag ska börja leta! Nile? Coop? Satan också är arg så nu får ni lite bilder på min gran och sat lamporna…

Netflix på Wii?

Hejsan bloggen! Upptäkte just att Netflix också finns till Wii så har just nu laddat hem det och sitter nu och kollar på LIFE just innan jag ska börja jobba! Tänk så bra detta med Netflix är! Herregud alltså! Går ladda hem på Wii store eller vad det nu heter! =) 0ponts behöver man så alltså gratis. Blir så förvånad över att de går ann! Hur som helst så vill Christian in till stan så ska väl stänga av och fara då ra! Vi hörs kanske efter jobb ha det! =)

Vet inte varför jag har barn saker som topp men ajaa gillar det så 😉

 

Måste tipsa om Netflix!

Gud måste verkligen säga att man har varit trög som inte skaffat netflix tidigare. Har just sätt film med Christian och Sindre och han visade oss just Netflix! Har ju hört om det förut men aldrig tänkt att de va bra och så billigt! En månad free och sen 79 kr månaden!! Sjukt bra och film utan att ladda hem!! NICE !!! Sen med Windows 8 finns det en jätte bra app för Netflix! Så självklart jag skaffar det! LOVE IT. Är nu medlem och ska nu börja ha film maraton! Ha det och skaffa ni med!