Bulle

Häromdagen diskuterade jag fittor med en nybliven mamma. Hon berättade att allt Såg annorlunda ut efter att hon fött barn, hon fick på något sätt lära känna Sin fitta på nytt. Jag tänkte att det hade varit intressant om vi gjutit av den innan hon blev gravid, några gånger under tiden och efteråt.

Hade jag själv velat skaffa barn hade jag varit den perfekta modellen för ett sånt projekt. Men nu måste jag hitta någon annan.

Jag är ganska säker på att tillfället kommer att uppenbara sig.

En tyckte om “2”

 1. Nikki

  Tycker detta är super intressant och något jag har stor ångest över just nu. Försöker finna mig i de faktum att min fitta sannolikt kommer vara helt annorlunda om 3 månader efter min dotter (och första barn) kommit till världen. Det är egentligen ända anledningen till att jag ens tänkt tanken på att göra ett kejsarsnitt. Men det känns som en dum och lite självisk ursäkt till att göra det. Jag är för de första rädd att min fitta som jag i dagsläget är jävligt nöjd med rent utseende mässigt ska se annorlunda ut. Men de som skrämmer mig mest är nog att jag och min partner kommer ha sämre sex och kanske aldrig kommer få tillbaka samma känsla som idag. Trots mina rädslor så väljer jag ändå en naturlig födsel av den simpla anledningen att det är naturligt, och jag vet att jag inte kommer vara den ända kvinnan som genomfört en förlossning och lever med det som kommer efter. Så Om det faktiskt är så att du vill ha en modell för ett sånt projekt så ställer jag gärna upp. Annars hoppas jag på att få se något liknande i framtiden för jag tror de skulle stärka många.

  Svara
 2. Ylva Maria Thompson Post författare

  Tack så jättemycket för din kommentar!
  Det vore fantastiskt spännande att få följa med dig en bit på vägen, jag tror precis som du att andra skulle ha glädje av att få veta mer vad de har att förvänta sig. Nu får jag huvudet fullt av tankar och funderingar och det här känns verkligen som ett projekt värt att satsa på. Det är också så skönt att det är begränsat till just fittan – fast jag kanske blir tvungen att välja ett annat ord om jag ska presentera det mer massmedialt… för att inte tala om i projektbidragsansökningar 😉
  Jag gjuter gärna av dig före och efter om du har tid. Maila mig på ylva@ylva.com.

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.