I’m Back!

Gud, det var verkligen inte igår man loggade in här. Tappade bloggsuget men nu är jag tillbaka. Och jag är här för att stanna.

Jag hoppas att allt har varit bra med. Det har varit bra med mig. Dock är jag förkyld just nu så mår inte så bra.

Är riktigt glad att jag börjat blogga igen. Har massor att skriva om. Som shopping, inredning, träning mat m.m. Kul va.?

Jag skall uppdatera minst 3 gånger om dan jag lovar er. Ska lägga upp bilder för jag vet att det inte är roligt med bara massa text.

Kram på er sålänge.

Alexander McQueen DÖD!

Ja ni läste rätt Mode ikonen är död. Jag kan själv inte fatta det. Ibland händer saker som man inte tro kan hända, men nu vilar han i himlen.

Han hittades död i sin bostad.

Om ni vill läsa mer om det klicka in på www.posh24.se

Nu är hela modevärlden i sorg. Hoppas att får vila i frid!!

Kram på er!

Vara lite snäll.

Nu ska ja bege mig till familjen och ge dom lite goda varma bullar som jag precis bakat, man får vara lite snäll nu när det är juletider. Bullarna blev hur goda som helst, ja ska lägga in lite bilder sen:) Sen ska jag  gå och köpa riven ost som jag måste ha till potatisgratängen imon. Stress.

Sen ska ja ta det lugnt för ja har huvudvärk och det suger.

 

Vi hörs sen. Kram

Dennis M!

 

Jag tror att jag inte är ensam om detta som jag kommer skriva om nu.

För några dagar sedan läste jag ett inlägg på www.dennism.se där han påstod att för att få ett förhållande att funka så skulle man ha sex 3-5 gånger om dan! Detta skulle då förhindra någon av partnerna att göra samma handlingar som Tiger Woods enligt Dennis.

Jag tog faktiskt illa vid mig när jag läste detta, för mig är det omöjligt att ligga så mycket med min kille, jag jobbar, pendlar varje dag, är trött när jag kommer hem. Ska jag då vara som en Fxck machine och göra det 3-5 gånger då?

För mig känns det att han påstår att alla killar skulle Göra En Tiger Woods om detta inte uppfylls.

Jag och min kille har varit tillsammans i 4 år. Aldrig har någon av oss varit otrogen eller tänkt den tanken, varken jag eller han skulle göra detta. Men vi är långt ifrån dom där 3-5 gångerna  om dagen!

Alla jobbar inte som bloggare och har tid för det som han verkar ha.

Sånt är individuellt, och om nu Dennis inte fick sina behov uppfyllda av sin partner 3-5 gånger om dan skulle han vara otrogen då?!

 

Jag älskar min kille och han älskar mig, aldrg skulle vi förråda varandra på det viset. Och tjejer tvivla aldrig på era killar när ni läser något sådant för det är rena bullshiten enligt min åsikt!

Alla killar är inte svin!

Utdrag ur www.dennism.se

Det var många som tog illa upp av det faktum att sex 3-5 gånger varje dag är viktigt för ett fungerande förhållande. Jag antar att det var många som kände sig träffade men jag måste berätta sanningen för er ibland även om den svider. Tyvärr är det så att om ni inte har ett aktivt sexliv i ert förhållande där ni har sex 3-5 gånger dagligen så uppnår er partner säkert den kvoten med någon annan vid sidan av. =)

 

Avatar!!

 

Har glömt att berätta att jag var på bio i lördags, Var där med min kille och några vänner och tittade på Avatar 3D.

Denna filmen måste vara en av världshistoriens bästa film. Den var så himla bra, och all grafik, dreas värld. Vilken vacker värld. Där vill jag också leva i den drömmen. Himla vackert.

Jag rekommenderar er verkligen att se den. Den är förtrollande.

I loved it!

 

Stress,ledighet och glädje!

Hej igen.

Känner ni inte er stressade, trötta men glada av att få njuta av ledigheten tillsammans med familj och vänner? Jag gör självklart det men just nu är jag bara stressad och lite ledsen över en sak som jag tyvärr inte kan uttala om mig här.

Stressen beror på allt som måste fixas innan Dagen! Måste slå in de sista juklapparna, ska baka massa bullar, förbereda för morgondagens matlagning. Städa hemma m.m.

Jag är glad för att jag har lite tid att spendera med min kille, lite mer tid att kanske slappna av och ta hand om mig själv.

Men i better keep my mind straight, i gotta fix a lot of stuff.

 

 

Dan före julafton!

Nu har jag gett mig fan på att jag ska blogga, varje dag och uppdatera er om det mesta i mitt liv. Om produkter jag testar m.m.

Idag är det dagen innan julafton, jag längtar mest till mig ledighet eftersom jag är så trött nuförtiden. Men säg mig vem som inte är det.

Jag fick öppna en julklapp igår som jag fick av min vän Rebecca, eftersom vi inte kommer ses imon så gav vi varandras julklappar igår.

Jag fick ett kort där det stod at hon skulle bjuda mig på bio samt en middag med henne:) Gulligt va?! Då jag inte ville ha något materiellt så önskade jag mig det. Min kille fick en mango body lotion från Body shop av henne och hon fick ett silverhalsband av oss med ett lila hängsmycke som var mkt fin:)

Kram

 

Har varit sjuk!

Hej förlåt för att jag inte bloggat, men har legat hemma hela helgen med migrän,feber och spytt. Inte direkt så roligt att blogga om. Nu mår jag bättre, dock håller huvudvärken i sig.

Idag ska jag hämta mitt paket från eleven.se på posten med massa roliga saker i! Jag ska fota och visa er senare.

 

Nyss har jag ätit lite, hade med mig 2 pannkakor till jobbet:) Mycket gott.

 

Just nu längtar jag bara tills jag ska stänga här så jag kan åka hem och mysa med älsklingen.

 

Vi hörs senare och hoppas att ni haft en super bra helg.

Jag börjar blogga igen!

Nu börjar jag blogga igen, haft mycket att göra denna senaste tiden och har inte orkat blogga helt enkelt men förhoppningsvis kan jag hålla mig till bloggen denna gången.

 

Idag är det fredag  vilket alltid är en n efterlängtad dag, då kan man slappa efter jobbet titta på idol m.m. Idag har jag blivit bokad för en massage som min kompis mamma skall få. För er som inte visste är jag utbildad massör. Det var ett tag sedan jag masserade men det glömmer man inte va hihi.

Just nu sitter jag här på jobbet jag har massor med nya saker att visa er.

* Jag har en ny plattång som ni ska få se

*Jag har produkter jag skall skriva recension på

*Jag har gjort en beställning på eleven.se som ni ska få se oxå, den kommer dock på måndag.

* Det blir recension ¨på produkterna jag beställt

Så jag har en del att ta igen. Hoppas ni vill följa mig.

 

Ja vill även ha lite respons från er sida:) kom igen nu:) vi hörs senare