DEN SISTA DOKUSÅPAN

Här kan ni se hela första avsnittet av Den Sista Dokusåpan som hade premiär på Tv6 igår kväll. Visst var jag läskig?:)

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på mars 07, 2012 15:02.

VIDEOFYME

Jag har börjat spela in videoinlägg! Här kommer klipp från när jag och Ida tramsar, när Porno uppträder och när jag tränar i min simbassäng. Men först en liten introduktion:) 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på mars 02, 2012 18:44.

Spännande

Det var på tiden! Mitt horoskop i dagens Metro låter ju alldeles lysande. Jag kanske äntligen får ett boende? Eller 2 bra nyheter som rör min karriär på ett positivt sätt. Får tyvärr inte dela med mig av det ännu… Förresten så funkade inte det sista klippet på Whitney-inlägget där jag hade lagt upp massa klipp från minnesstunden. Nu finns den uppe! Bridge over troubled water alltså..

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på februari 21, 2012 21:02.

FARVÄL WHITNEY

Jag ville tipsa er om 3 nya skräckfilmer som är riktigt bra på olika sätt. Den sista trailern nedan, The Devil Inside har jag tyvärr inte sett ännu men av det man ser på trailern förstår man nog en hel del av vad det är för film!
The Inkeepers 3-/5. Jag blev glatt överraskad av denna b-film!:) Handlar om en ung tjej och kille som jobbar på ett övergivet gammalt hotell som håller på att gå i konkurs i en liten småstad i USA. Där är mycket få gäster och det är något skumt med en av dom… Stället håller dessutom på att börja spöka i samband med att tjejen börjar leta efter fakta om den saknade damen Madeleine O’Malley som försvann från hotellet för många år sedan. Vad hände med henne? Varför försvann hon och varför vill hennes själ hemsöka dom? Filmen var faktiskt rätt bra. Lite klassisk spöksaga över det hela med vackra fina antika möbler och damer i 1800-talskläder som far runt. Det klassiska intrycket förstärks också med tjejens givna Janet Leigh utseende med dom stora blå ögonen och blont kort 60-talshår. (tjejen i Hitchcock-filmen Psycho). Ett måste för er som gillar denna typen av skräckisar.

Rouge River 4-/5. En ung kvinnas pappa går bort och hon vill sprida askan på Rouge River lång ute i vischan. Hon har bilat hela dagen och äntligen var det dags! Plötsligt kommer det en äldre man som börjar småprata med henne. Efter ditten och datten blir klockan mycket och kvinnan vill åka hem. Men. Bilen är inte där hon parkerade den! Mannen erbjuder i sin tur att skjutsa henne hem till honom så hon kan ringa efter en taxi, hon går med men kommer tyvärr aldrig därifrån… Hon blir även mycket bekant med ”hans fru” hemma i stugan… Denna blir riktigt läskig efter ett tag kan jag säga er. Lite B-känsla även här men köttigare och klart mycket läskigare än den första. Se den!
Filmen nedan har jag ju inte sett ännu men kommer göra det så fort jag får chansen! Den verkar skiiiiitäcklig och klart bäst av dessa tre trots att jag inte ens sett den. Därför kan jag inte betygsätta den men jag tror att den kommer att få en stark 4:) En ung spansktalande kvinna hälsar på sin mamma på psykhuset för att hon är loco. Och hon är ju sjuuuuuukt störd! Ni som gillar exorcism-filmer kommer att älska detta. Total creepy times.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på februari 16, 2012 19:37.

Söndagen den 5/2 2012

Förra söndagen hade jag ett Nike-gig i Globen tillsammans med Linda Pritchard och Love Generation. Det var en enorm tillställning med dansare från hela världen, bl a Beyonces koreograf och andra grymma dansare. Skitcoolt var det! Måns var konferencier och vi tjejer gick in och körde vårat Adele-medley som vi sjöng i julgalan nu i höstas. Love Generation inleder medleyt med Someone like you följt av Linda Pritchard som kör Set fire to the rain och till sist jag som sjunger Rolling in the deep. Och då kommer det in kill-dansare som dansade bakom oss. Sååå bra!:) Det finns inspelat nånstans men klippet har tyvärr inte kommit upp ännu, lägger upp den så fort den kommit! Det blev verkligen riktigt bra hihi. Jag älskar Adeles musik och röst och att sjunga hennes låtar är otroligt själfullt och melankoliskt. Fin känsla.
Jag hade på mig en enkel svart klänning och ovanpå det en otroligt fin rock med rosor och silverglitter på från Ida Sjöstedt. Till detta ett stort fyrkantigt halsband från VJ Jewelry och skor från Nelly. Lockigt och fluffigt hår till det:) Tyvärr fick jag inte så mycket bilder på alla för jag hann inte fota men gjorde så gott jag kunde! Dessutom vill jag passa på och önska Love Generation lycka till i Melodifestivalen nu på lördag. Missa inte! Heja heja på er tjejer, girlpower-times!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på februari 13, 2012 16:00.

Den Sista Dokusåpan

Kommer ni ihåg den där tv-serien jag pratade om som jag kommer att medverka i? Well. Den 6e mars kl 22.00 har den premiär på tv6. Jag är jättespänd och peppad och vet att jag medverkar i avsnitt 1 och lite i tvåan. Titta gärna! Men sålänge MÅSTE ni kolla in denna coola trailer som gjorts för serien. Sjukt läskig. OMG OMG det är sååå snyggt gjort!!! Klicka

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på februari 09, 2012 12:11.

NU

Jag var på ett Kundaliniyoga-pass nyss och det var helt fantastiskt. Hade nästan glömt hur skönt det var och hur mycket jag hade längtat efter att komma i kontakt med min själ på detta vis. Kundaliniyoga är samma typ av yoga som medicinsk yoga. Det är oerhört effektivt och påverkande i kropp och själ. Att komma i kontakt med sin andning är ett måste för alla stressade människor därute. Loved it!:)

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade på februari 08, 2012 18:30.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen