Nöjespanelen vecka 26

Charlotte Perrelli

Vilket är ditt favoritställe i Sverige?
– Jag älskar att sola och bada på Böda på Öland. Det är ett riktigt guldställe. Om man ska shoppa så är Stockholm bäst. Och när det kommer till fest så är det oftast i samband med jobb för min del, och då kan vi hamna lite varsomhelst, det viktigaste är sällskapet!

Bästa nattklubb i Sverige?
– Jag gillar verkligen Solidaritet, det är skittrevligt!

Bästa raggningstips?
– Jag raggar inte själv, men ett tips till killarna är väl att humor funkar alltid.

Bästa helgtipset?
– Se till att vara tokledig. Åk till ett SPA, lite beroende på ekonomi så kan man stanna en eller två nätter och skämma bort sig själv med vila och härliga behandlingar. Det är underbart.

Hakim Transby

Vilket är ditt favoritställe i Sverige?
– Min bästa väns Philip Hedbergs lantställe på Ingarö. Vi brukar sola, bada, festa och mecka med bilar och båtar och åka skärgårdsmoppe. Det är terapi för kropp och själ, det är mitt Nangijala!

Bästa nattklubb i Sverige?
– Jag gillar Village, jag har alltid kul när jag är där. De senaste gångerna jag har varit där så har jag vinglat därifrån med ett stort brett leende.

Bästa raggningstips?
– Ett brett leende och ärliga ögon, fungerar åt båda håll.

Bästa helgtipset?
– Vara utomhus så mycket som möjligt! Möt upp dina kompisar tidigt på dagen, gå till Gröna Lund, fortsätt till Josefina, bli asfull och avsluta kvällen runt Stureplan. En heldag lite lagom på pickalurven med skratt och vänner, det kan aldrig gå fel.

Elin Kling

Vilket är ditt favoritställe i Sverige?
– Min hemstad Mariestad. Där ligger jag på mammas soffa och åker med pappas båt.

Bästa nattklubb i Sverige?
– Jag går sällan på nattklubb så jag har ingen favorit. Men jag gillar att spela luftgitarr på V och när vi hade fest för Minoutfit.se på Collage hade vi årets röj.

Bästa raggningstips?
– Att inte ragga. Bli uppraggad.

Bästa helgtipset?
– Träffa vänner, ät och drick gott och njut. Tänk inte på morgondagen, bara ha kul!

Richard Herrey

Vilket är ditt favoritställe i Sverige?
– Golfbanan i Tylösand, jag är från Göteborg och älskar Västkusten. Det finns många ställen jag gillar men det var det jag kom på först.

Bästa nattklubb i Sverige?
– Golden Hits, jag är chef där sedan 1 juni vilket känns jättebra och superkul! Nattklubben är en del, sen är det shower och restaurangen, så är det är en hel del nytt att lära och ta in nu.

Bästa raggningstips?
– Var trevlig, snäll, artig och rolig. Framhäv dina bästa sidor. Det brukar funka på mig. Själv är jag jättedålig på att ragga, men jag försöker vara lyhörd och mottaglig för den andra personen, vad hon gillar att göra. Att vara spontan och annorlunda brukar också gå hem!

Bästa helgtipset?
– På sommaren är det kul att komma ut lite från stan, gärna med goda vänner. Grilla, var i solen, ut i Skärgården och paddla lite, passa på att njuta. Har man bra kompisar med sig kan man egentligen göra vad som helst!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen