Vinnaren av skönhetsbehandling på Laser & Estetik

Finest.se och Laser och Estetik Stockholm lottade ut en valfri skönhetsbehandling till ett värde av 1000 kronor. Det enda som krävdes var ett medlemsskap på finest och att man kunde svara på en enkel fråga.

Frågan vi ställde var vilken av tre Hollywoodkändisar som INTE slimmat kroppen med Smartlipo metoden (laserfettsugning)? Alternativen var Britney Spears, Kelly Clarksson och Angelina Jolie. Rätt svar var Kelly Clarksson.

En som lyckades svara rätt på detta var Camilla Waller från Stockholm.
Stort grattis önskar Finest-redaktionen.

Om Laser & Estetik
Laser & Estetik är Nordens största hälso- och skönhetskoncept inom laser- och estetisk kirurgi. Grundtanken är att erbjuda marknadens effektivaste och säkraste estetiska behandlingar till bra priser.
Patientens trygghet och säkerhet är i huvudfokus och bakom vår klinik står medicinskt ansvariga plastikkirurger. Vi är Sveriges första specialistklinik inom området, fettsugning med laser. Vi är fullt patientskadeförsäkrade och vår personal är handplockad och specialutbildad inom yrket.
Vi har ett stort urval av moderna skönhetsbehandlingar och använder oss av effektiv och säker behandlingsutrustning. Vi strävar efter att erbjuda den senaste behandlingstekniken, helt utan narkos- samt övernattningskrav.

Läs mer om oss och våra behandlingar på vår hemsida www.laserestetik.se

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen