Jonas Ghauri om VIP-kortsutdelningen på Café Opera – Finest.se

“P.S. Som ett bevis på din uppskattning ser vi gärna att du tar med dig en liten present. Det är inget krav, men det skulle vara trevligt. På www.nk.se har vi lagt upp en önskebok med de femtonhundra saker vi önskar oss allra mest. För att undvika större besvikelser ser vi gärna att du håller dig till önskeboken. Det skulle även vara trevligt om presenterna är inslagna. Tack på förhand.“

Jonas, hur seriösa är ni med den här önskeboken skala 1-10?
– Enkelt svar, 10. Nej, naturligtvis förväntar vi oss inga presenter men det är en rolig grej. Varje år när inbjudan för att komma och hämta stamgästkortet skickas ut så har den ett humoristiskt tema. Vissa gånger är det kanske svårare att se, men det är det som är meningen.

Men om folk tar med sig presenter, vem kommer att få dem?
– Det tar vi ställning till på måndag.

Jag såg att väldigt många produkter var förkryssade. Vet ni om folk faktiskt köpt dem också?
– Jag var själv inne och kollade på hemsidan, och det var ett stort antal markerade. Vidare så är det ganska många som har hört av sig och undrat vad man helst vill ha. Men hur många faktiska köp som har genomförts är svårt att svara på. Det märker vi på fredag.

Är det inte lite konstigt att dela ut VIP-kort för 2008 i april månad?
– Januari , februari och mars är kalla och tråkiga månader, så att jag och hela nattklubbsledningen
har varit på semester. Nu är vi tillbaka. Nej då. Vi är extremt selektiva. Det har tagit sin tid att hitta de absolut bästa och mest värdiga gästerna och det är inget man ska stressa sig igenom.

Okej då förstår jag. Själv fick jag som vanligt hem en inbjudan till att hämta ut ett kort. Fick även ett från Balance där jag jobbar som spinninginstruktör. Betyder det att jag kommer få två kort?
– Ja ha ja, det var ju lite roligt… Jo all Balance personal får kort, så då har vi tryckt två kort till dig.

Perfekt! För om jag beter mig någon kväll och någon av era vakter rycker mitt kort så har jag ett i reserv!
– Ja det kan du nog behöva.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen