Sexigt och smart från Dalala.se – Finest.se

Namn: Tahani Tanya Elsayeh
Ålder: 22 år
Bor: Skärholmen
Livsmotto: Våga vara dig själv och var inte rädd för att söka nya utmaningar

Varför ska vi ha sexiga underkläder?
– Jag tycker att det är viktigt att varje kvinna själv känner sig sensuell, man behöver inte visa upp dem för andra om man inte vill, men det gör underverk för självkänslan.

Det är ganska ovanligt att så unga tjejer som du startar eget, varför tror du att det är så?
– Många sätter upp hinder för sig själva och har inte tillräckligt stort självförtroende. De tror att det är svårare än det verkligen är. Men jag har alltid trott på mig själv och haft som mål att starta eget, det här är bara mitt första företag, det kommer flera.

Varför just underkläder?
– Jag ville satsa på något som jag själv gillar och som jag tycker saknas på den svenska marknaden. I arabländerna till exempel har de mycket fler butiker som säljer sexiga underkläder till rimliga priser. Svenskar shoppar mest på de stora kedjorna som Twilfit, H&M och Lindex, de har fina underkläder men de är väldigt vardagliga. Om man vill hitta något mer raffigt så måste man gå till specialbutiker som till exempel Agent Provocateur och då blir det genast väldigt dyrt. Jag vill erbjuda ett lättillgängligt och prisvärt alternativ för kvinnor som tycker om att klä upp sig, och deras män som tycker om att handla presenter…

Hur har det gått än så länge?
– Med tanke på att jag inte börjat marknadsföra mig än så har det gått väldigt bra, men jag har haft väldigt mycket utgifter i samband med uppstarten så nu i och med mitt samarbete med Finest så hoppas jag att försäljningen kommer att öka! Men som alltid gäller det att ha tålamod, normalt brukar man säga att det tar tre år innan ett nystartat företag går med vinst, men jag satsar på att vara där redan efter sommaren.

Hur gör du ditt urval av sortiment på sajten?
– Idag importerar jag underkläder från tio olika leverantörer, där jag väljer det som jag tycker passar mitt företag och då väljer jag inte bara efter egen smak utan försöker tänka på att ha ett brett sortiment som passar alla åldrar och preferenser. Nästa steg är att börja designa egna underkläder och sy upp i Kina. Tiden får utvisa när det blir.

Varför ska man handla hos dig och inte hos någon annan?
– När jag jämför mina priser med andra webbshoppar så har jag lägst priser, leverans redan nästa dag om man beställer före klockan 18 eftersom allt som visas på hemsidan finns på lager, personlig service per telefon på vardagar mellan 11.00-14.00 och jag svarar även på mail dygnet runt. Alla ska kunna handla och få de tips och råd de behöver precis som om de var inne i en vanlig fysisk butik – och jag är väldigt ärlig för jag vill att den som handlar hos mig ska känna sig trygg och nöjd. Än så länge har jag inte haft en enda missnöjd kund och ingen som har returnerat ett enda plagg, men om man vill göra det så har jag 14 dagars öppet köp med pengarna tillbaka-garanti. Dessutom har jag ett brett sortiment som passar alla smaker och storlekar. Nu erbjuder jag nu 20 % rabatt till Finest alla läsare, uppge erbjudande-kod 002 i kassan så får ni rabatten fram till sista april 2010.

Jag vet att du brinner för välgörenhet och vill hjälpa fattiga barn?
– Mitt mål är att bli framgångsrik för att kunna hjälp fattiga och föräldralösa barn i Afrika och Mellanöstern, jag är fadder idag och en dröm jag har är att åka ner till utsatta regioner och jobba som volontär och försöka hjälpa så många människor som möjligt. Och när mitt företagande börjar rulla på ordentligt så kommer jag att skänka en stor del av min inkomst till olika välgörenhetsorganisationer.

Skulle du rekommendera andra unga tjejer att starta eget?
– Absolut! Det är många som vill men få som vågar. Jag gick på seminarier på Nyföretagarcentrum i Gamla Stan i Stockholm där man även kan få kostnadsfri rådgivning, det kan vara en bra början om man vill få inspiration. Det är viktigt att tro på sig själv och våga ta risker för att lyckas!


Gå in och shoppa med 20% rabatt på: www.dalala.se uppge erbjudande-kod 002 i kassan så får ni rabatten!

Detta är en advertorial i samarbete med www.dalala.se

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen