Stephanie Bonn om Twilight Fan Event på fredag! – Finest.se

Hej Stephanie, dagen före ett viktigt event, vad var din första tanke imorse när du vaknade?

– De senaste tre veckorna känns det som jag knappt sovit en blund. Min första tanke när jag steg upp ur sängen idag var; Ny dag nya möjligheter.

Ni gjorde ju det här eventet även förra året, vad skulle du säga är det roligaste med uppdraget?

– Uppdraget känns extra roligt då hela eventet är en hyllning till Twilight fansen, det är de som har gjort detta möjligt.

Det är ju ett exklusivt antal länder som är utvalda för de här eventen, hur kommer det sig att Sverige är ett av dessa?

– Vi hoppas att det bland annat har att göra med att förra årets Twilight Fan Event var så pass lyckat och att stjärnorna Taylor Lautner & Kristen Stewart tyckte att de blev väl omhändertagna i samband med hela Sverigebesöket.

Imorgon kommer Twilight-stjärnorna Robert Pattinson och Ashley Greene till Stockholm för att få möta sina fans på Hovet. Vad tror du själv är anledningen till att filmerna fått sån genomkraft i Sverige?

– Twilight febern har svept över hela världen, inte minst över Sverige, här finns det oerhört många dedikerade Twilight Fans.

De fans som kommit över de bästa biljetterna inför morgondagen, hur nära stjärnorna kommer de?

– Alla som har VIP-biljetter får access till parkett och de som kommer allra först hamnar längst fram där Twilight-stjärnorna gör entré, med möjlighet till att få autograf.

Jag tar för givet att du själv sett alla tre filmerna, vem är din egen favoritkaraktär?

– You bet – Alice, hon är speciell och en cool karaktär som kan se in i framtiden. Hon kan alltid hålla sin familj trygg.

Precis som förra året var det en hel del svenska kändisar på röda mattan, vilka kommer imorgon?

– Ett urval av svenska celebriteter som är Twilight Fans tillsammans med sina barn. Det blir namn som Caroline af Ugglas, Magnus Roosman, Agneta Sjödin, Amy Diamond m.fl.

I år är det ju Cissi Wallin som får uppdraget att intervjua twilight-stjärnorna på scenen, vilken typ av frågor kommer fansen att få svar på?

– It is a surprice.

Sist men inte minst, vad önskar du dig mest av allt inför morgondagen?

– Att Fansen ska få en upplevelse de bär med sig i många år framöver!

——————————————————

Imorgon fredag 28 oktober blir det inte bara ett möte mellan Pattinson/Greene och fansen, det bjuds också på en hel del musik. På programmet står livemusik och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1.

Knappen och Hakim från NRJs morgonshow kommer att vara kvällens värdpar.

För livemusiken står;
MANGE MAKERS
OLEG
NAUSE
THOMAS STENSTRÖM
ULRIK MUNTHER.

Cissi Wallin från bland annat Kvällsöppet kommer att hålla i kvällens frågestund med stjärnorna Robert Pattinson och Ashley Greene.

Finest chefredaktör Alexander Erwik är inhousereporter på röda mattan. Följ eventet i bilder i hans blogg på finest

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen